Легендарният „Алигатор“ унищожава бронираните машини на ВСУ

Свят

Уникалният руски хеликоптер „Алигатор“ унищожава поредните бронирани машини на въоръжените сили на Украйна в Южно-Донецкото направление, съобщават световните издания.

Екипажът на руския хеликоптер Ка-52 е поразил противниковата бронирана техника с управляеми ракети.

Щом руските разузнавачи и оператори на безпилотни летателни апарати/дронове/ установят посоката на движение на колоната украинска бронирана техника, те веднага докладват на артилерията и авиацията.

В случая е излетял руският хеликоптер, наречен от създателите си „Алигатор“, защото напада мълниеносно, още преди противникът да е успял да види, че срещу него има някаква заплаха.

Освен това „Алигатор“ винаги борави с управляеми ракети, които сами намират целта, колкото и тя да се опитва да се измъкне. Ако изобщо остане време за измъкване.

Тоест, всеки, който се е срещал с легендарния руски хеликоптер знае, че няма шанс да се измъкне. Единственият начин е да се бяга далеч от мишената. Ако има време за бягство.

Така се е случило и с бронираните машини на ВСУ. Те са били поразени от управляемите ракети на „Алигатора“ още преди да разберат, че неприятелят е сред тях.

Tagged

4 thoughts on “Легендарният „Алигатор“ унищожава бронираните машини на ВСУ

  1. Донке ,затвори си кривите ноги, че ти мирише междукрачието на ферментирала риба.

    1. Ами то на всички педер@стиженските междукрачия им миришат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *