Лорер обяви изненада за новите избори. Властта трябва да е наша, защото сме светли хора!

България отблизо
”Продължаваме промяната” е един партия, а спекулациите, че има разделение около и формиране на кръгове около определени личности за забавни, но неверни. Те са част от опитите да се насажда страх, че партиите на промяната ще се разцепят, каза днес пред Би Ти Ви депутатът от формацията Даниел Лорер.

Той подчерта, че в самата партия се чуват различни мнения, но това не е проблем. Това изключително много дразни тези, които са свикнали да работят на тъмно и с прийоми от миналото да насаждат настроения“, подчерта Лорер. Ние сме светли и демократични!

Той потвърди, че „Продължаваме промяната“ ще има общи листи с „Демократична България“ в цялата страна, като ще се търсят и други партньори. Сериозните разговори по темата обаче тепърва предстоят.

От няколко дни един от съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков призовава за предизборно обединение на всички добри хора в България, които имат кауза. Освен „Демократична България“ той посочи „Спаси София“, както и редица регионални организации. Днес пред БНР обаче лидерът на новата партия „Спаси София“ Борис Бонев подчерта, че формацията ще участва само на местни избори, но не и на парламентарни.

„Ако ГЕРБ, БСП и ДПС се харесват, защо не започнат да работят заедно сега, а искат да причинят на страната нови избори“, попита Лорер и прогнозира, че до местните избори партиите ще крият появилите се взаимни симпатии.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *