Марешки: Воля и НФСБ ще са голямата изненада на изборите!

България отблизо

Лидерът на Воля Веселин Марешки говори за предстоящите избори. Той коментира защо се е обединил с Валери Симеонов и партията му НФСБ. Лидерът на Воля разкри и защо не е направил същото с Красимир Каракачанов и ВМРО.

Основни цели
„Справяне с картела в горивата и въвеждането на справедливи цени по бензиностанциите. Пенсионерите и учениците трябва да получават безплатни лекарства. Това са основните два акцента в програмата на Воля“, увери Марешки пред bTV.

Скъпи коли, дрехи и по-богат от преди
„Да, имам скъпи автомобили. Аз съм богат човек. Костюмът, с който съм в момента е около 200 лева“, заяви лидерът на Воля.

Марешки разкри и защо „синът му износва неговите дрехи“ – нещо, което самият той и наследникът му признаха преди дни.

„Не че специално ги износва, а аз като го видя малко ми е срамно. Такъв бе срамът и на майка ми. Аз износвах дрехите на неин първи братовчед.

Синът ми неглижира вида си и аз като го видя и му давам от моите дрехи.  Не го казвам с някаква гордост. Той си има доходи, но просто е неглижиран и не обръща внимание на външния си вид.

Аз също ходя небрежно, но откакто съм в парламента се обличам в костюми“, допълни Марешки.

„Със сигурност през последните четири години станах по-богат, защото фирмите ми работят успешно. За щастие и двамата ми бизнеса работят в пандемията“, допълни бизнесменът, който развива бизнес с аптеки и горива.

Обединението с НФСБ и голямата изненада на изборите
„Ще си изхвърля имунитета щом вляза отново в парламента, не заради делото, което имам, а защото съм инициатор на референдум, че този имунитет е безсмислен и не може политиците да имат повече привилегии от останалите българи.

Обединихме се с Валери Симеонов, защото има силни позиции. От НФСБ правят силна кампания. Ние приехме техните точки, те приеха нашите. Това е обединение на патриотичния вот в България.

Мисля, че ние ще сме изненадата на тези избори. Считам, че след изборите ще има едно стабилно правителство“, предрече Марешки.

Той допълни, че до момента кампанията му е излязла около 500-600 хиляди лева, но с Валери Симеонов делят разходите.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *