Марешки жестоко обиди народа: Два милиона българи били с…объркано съзнание!

България отблизо

По време на дебата по ветото на президента върху промените в данъците  лидерът  на „Воля” Веселин Марешки направи безумно изказване.

Той скочи  срещу държавния глава  и обяви, че за него Радев не е никакъв президент.

Това е просто един случаен човек, за когото 2 милиона български граждани гласуваха по грешка, обяви аптечният бос. Хората се бяха объркали. Президент трябваше да бъда аз! 

Марешки приведе неоспорими доводи от трибуната.

„3 млн. са клиенти на нашите аптеки и нашите бензиностанции, аз не ги карам насила  да са ми клиенти, но единствените места, където няма протести, са пред нашите аптеки и нашите бензиностанции“, удари се в гърдите той.

Аптекарският бос със свален депутатски имунитет заяви, че твърди това буквално, а не метафорично. Почти от всеки град ми се обаждат с искания да разкривам аптеки и бензиностанции. От тези 3 млн. души, които си купуват лекарства, и няколкостотин хиляди си зареждат от нашите бензиностанции, всички го правят от родолюбие и избират българското

Други пък направо нямало да живеят, ако ги нямали неговите аптеки, каза негова депутатка.

Тогава кой е президент? Този, който има 3 милиона клиенти, или другият, за когото бяха дадени два милиона гласа по погрешка?

И какво получавам в замяна? Нито един ден не съм бил в управлението, а сложиха там патриотите. Аз съм много по-достоен и народът всеки ден го показва.

В дупликата си Таско Ерменков му отговори: „Това дали сте управлявали или не сте управлявали – вчера разбрахме по какъв начин участвате в управлението. Като го подкрепяте безрезервно и даже гласувате за наследник на Валери Симеонов така, както е казал Борисов.

Ерменков се обърна и към депутатите от ГЕРБ – колеги, като ползвате патерица, поне ползвайте здрава, а не счупен бастун, посъветва ги той.

Tagged

5 thoughts on “Марешки жестоко обиди народа: Два милиона българи били с…объркано съзнание!

  1. Какво си въобразя този,че някой би гласувал за него и то за Президент! Да не забравя, че е със свален имунитет и някой ей тъй на шега може да го гръмне! Ай Боже де се е намерил този великосърдечен ,добронамерен и желаещ единствено само да бъде избран за Президент! Само, че не би! Гладна кокошка просо сънува!

  2. Президент ли…? Този май нещо не е добре ! България в момента има най-достойният за този пост !

  3. Може казаното от г-н Марешки да е грозно, но е истина. Генерал Радев бе избран с надеждата да бъде АПОСТОЛ, да бъде българският Пиночет, но уви, танцува по свирката на съвременните робовладелци и не е толкова важно какво си казал, важно е какво си направил!

  4. Това, че Марешки е аптечен бос, не е гаранция, или индулгенция, че поставя правилна медицинска диагноза. Нека първо да погледне себе си, и тогава да оценява другите. Какво ли ще стане ако тези 2 милиона започнат да го оценяват?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *