Марешки коментира скандала между Симеонов и Каракачанов и каза, че това го отвращава!

България отблизо

Лидерът на ВОЛЯ се включи в скандала Симеонов – Каракачанов, който се разигра в събота. Припомняме, че лидерите на НФСБ и ВМРО си размениха остри думи пред БЛИЦ. 

 

Валери Симеонов посочи основните причини за развода на патриотичните формации, след което Каракачанов припомни колко грозно са се обиждали на „изрод“ и „получовек“ Симеонов и Марешки преди да се обединят за предстоящите избори на 4 април.

Водещата на „Неделята на NOVA“ Мая Костадинова попита Веселин Марешки как ще коментира тези твърдения от страна на бившите коалиционни партньори.

Каракачанов отговори на Симеонов: Двамата с Марешси се обиждаха с думи като „изрод“ и „получовек“, а сега се прегръщат.

„Валери Симеонов, ако е отнесъл критики от мен, е по две причини – едното е участието му в някоя колаборация с тези, които ги обвиняват в корупция. Всичките далавери и обвинения в коалицията бяха свързани с ВМРО и Каракачанов и най-близките хора под него“, заяви Марешки.

„Второто е за тези, които уж се проявяваха като граждани – майките с деца с увреждания и целта им да вкарат Мая Манолова в парламента, а не да се помогне на тези хора. Това ме отвращава“, заключи Марешки.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *