петък, март 29, 2024
Начало > България отблизо > Марешки направи нещо неочаквано! И заплаши депутатите със Страшния съд!

Марешки направи нещо неочаквано! И заплаши депутатите със Страшния съд!

България отблизо

Лидерът на Воля Веселин Марешки изправи икона от парламентарната трибуна срещу депутатите, които не работят в интерес на народа, а помагат на олигарсите.

От трибуната на законодателния орган той разказа как иконата му била подарена в българско село като знак на благодарност. Той обясни от първо лице каква е ситуацията по българските села, как живеят българските пенсионери. И добави, че депутатите, които лобират срещу интересите на българските граждани ги чака Страшния съд.

Марешки се обяви срещу липсата на денонощни аптеки срещу тежките процедури за откриване на такива, срещу картелите на горива.

Лидерът на „Воля“ отново захапа властта, че харчи милиарди за ламарина, визирайки американските самолети, вместо да инвестира тези средства в интерес на народа.

Да мислим поне 10% за интересите на българските граждани, призова той. България чака да е различна, а хората щели да подаряват икони на депутатите в знак на благодарност. Той се обяви срещу манипулациите и купения вот. „Кой носи отговорност за тези неща?“, попита Марешки. Това е срам за тези, които са във властта./news.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *