Марешки: По-силен съм от президента Радев, но Борисов ни предаде

България отблизо
Борисов ни предаде Валери Симеонов от вицепремиер в парламента, за да му берем срама. Това зяви пред Нова телевизия лидерът на партия Воля Веселин Марешки.

Той призна, че най-вероятно няма да се кандидатира за президент, както преди три години: „Аз апетити съм имал дотолкова, доколкото ми е интересно състезанието. И не мисля, че съм по-слаб примерно от г-н Радев. Изборите го показаха. Ако той беше без подкрепата на БСП щеше да има по-слаб резултат от мен, като абсолютно свободен кандидат, както се явих. Но моят ранг в държава е на четвърта позиция, след първите трима – премиера президента и председателя на Народното събрание. Първите трима са като затворници, ходят с охрана. Аз съм свободен човек и не искам да си причинявам това, така че най-вероятно няма да очаквам в това състезание“, каза той.

 

Запитан дали се притеснява, че ако Слави Трифонов влезе в политиката, ще дръпне гласове от Воля, Марешки отговори: „Абсурдно е. Ако Слави Трифонов беше в нашите ниши, той нямаше досега да не се появява. Досега щеше да се е появил. Аз отдавна съм го казал, сега го казват и много социолози, че пикът му е минал и че реално той няма въобще да излезе на политическата сцена, защото няма реални шансове да постигне добър резултат. Да, той има шансове да прескочи 4-процентовата политическа бариера и какво от това. Аз мисля, че ако въобще той има амбиции, не това е амбицията му – да бъде поредната патерица на Борисов“.

Tagged

5 thoughts on “Марешки: По-силен съм от президента Радев, но Борисов ни предаде

  1. Малеййй!Голям смях с тия далавераджий бе,Марешки и Симеонов

  2. Той е много силен и хандбала още от едно време, но… Не си взема лекарствата редовно…
    А иначе е много силен….

  3. Може да си по-силен,но само финансово,във всичко друго можеш само да му дишаш прахта,и да му завиждаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *