Мариана Попова преметна Нова телевизия. Вдигна незапомнен бунт в ефир! Вижте какво направи в името на България!

България отблизо Лайф зад паравана

Неочакван и невиждан  бунт в ефира на Нова телевизия направи певицата Мариана Попова.

На финала на „Като две капки вода“ тя излезе със закачена буква Z на врата и по този начин заяви позицията си на чия страна трябва да е България в тези смутни времена и как да защитава интересите си.

Певицата остави безмълвни водещите Рачков и Геро и те не посмяха да я попитат защо се е окичила с този символ. Медиите се направиха, че не са видели нищо.

Това се случи и пред очите на Маги Халваджиян, които се беше тапосал в журито за финала.

Мариана трябваше да имитира Здравко от „Ритон“ и я бяха маскирали почти едно към едно. Буквата Z  е характерна за Здравко и той често я носи на концертите си, но заради асоциацията с войната било уговорено да се махне този детайл от стайлинга му. Мариана обаче се заинатила. Искам да съм едно към едно, казала на екипа. 

Според запознати, тя сложила Z в последния момент и никой не успял да я спре. „Изразявам гражданската си позиция, заявила тя на организаторите, ако ме спрете, няма да изляза да пея“, троснала се певицата. Изпълнението й в дует с Анелия беше анонсирано цяла седмица и нямаше как да не я пуснат на сцената.

Мълчанието на журито и водещите беше красноречиво.

Но цяла България разбра посланието на певицата.

В публиката беше съпругът й – Веселин Плачков, който стана на крака да я аплодира. Явно замисълът беше и на двамата.

Всъщност Мариана отдавна е известна с бунтарския си нрав и гражданската си позиция.

Преди две години, когато Борисов забрани да се ходи на Шипка за 3 март и заплаши всички с коронавируса, младото семейство Плачкови първи се изкачиха на върха, за да подкрепят президента Радев и да отбележат националния празник.

Тогава двамата застанаха пред камерите и смело заявиха, че не бива да си крием главите в пясъка и да бягаме от истината. „Русия е освободила България от турско робство и нещата трябва да се казват с истинските им имена. Ние сме тук да изразим нашата признателност към освободителите. Който преиначава историята ни, е безродник“ – каза семейството и се изкачи до самия връх.

По-късно тяхното изказване беше изрязано от репортажите на телевизиите.

Снощи обаче Мариана и Плачков отново показаха, че са българи и никой не може да ги спре, когато застават с имената и лицата си пред своята кауза.

А каузата е България!

Вижте семейството на Шипка ТУК

 

 

Tagged

1 thought on “Мариана Попова преметна Нова телевизия. Вдигна незапомнен бунт в ефир! Вижте какво направи в името на България!

  1. Браво!Ясно изразена позиция!Никакво двуличие и двоен стандарт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *