Признание за безсилие: Украйна създала служба за диверсии против Русия! Ето какви ги върши!

Свят

В Украйна вече действа служба, подобна на израелската „Мосад“. Именно поради тази причина в Русия се рушат мостове, по които се транспортират доставки за руската група войски в Донбас.

Това е заявил Антон Геращенко, съветник на министъра на вътрешните работи на Украйна, съобщава украинското издание „Сегодня“.

 

Според Геращенко, в Украйна не се обявява за създаването на службата като „Мосад“.

„Такова звено вече съществува, то вече работи. И можете да видите резултатите от тази работа. Не го обявяваме публично, но виждаме как зачестяват взривовете на газ, сривовете на железопътни линии (в Русия – бел. ред.), как от само себе си се рушат мостове в Белгородска и Курска област, по които се доставят цистерни, гориво и провизии за руската групировка в Донбас.

Ето защо съществуват такива подразделения, преди също ги е имало. Те работят, само че сега вече започнаха да работят с пълна мощ“, обяснява съветникът на вътрешния министър.

Той отбелязва, че има много хора, които искат да унищожат руските окупатори.

„Това са хора, които са загубили своите другари по оръжие, членове на семействата си“, обяснява Геращенко.

Както е известно, MOSSAD е израелската служба за външно разузнаване и тайни операции, която има зад гърба си стотици различни операции в интерес на сигурността на Израел.

Източник Блиц

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *