Мартин Димитров, ДБ: Радев създава служебна президентска република. Не го е срам!

България отблизо
Депутатът от Демократична България Мартин Димитров каза, че целта на коалицията е да победят: „Отиваме да победим. Първият въпрос е ще има ли коалицията между ПП и ДБ и ако я има – тя да спечели изборите. Това ще бъде промяна в политическата ситуация в България. Трудно може да бъдем обезличени.” Това заяви Мартин Димитров по NOVA NEWS по повод предстоящите избори на 2-ри април.

Мартин Димитров призна, че от Демократична България имат различия с Продължаваме промяната. Двете политически формации се готвят за съвместно явяване на предстоящия вот. Димитров заяви, че от ГЕРБ имат шанс да спечелят повече гласове, но чрез хартиената бюлетина: „Тези повече гласове ще бъдат свързани с огромни скандали, призовавам и медиите да ги дебнем какво правят с хартиената бюлетина.”

 

Според Димитров: „Бойко Борисов има два големи проблема – единият му голям проблем е, че преди две седмици се снима с БСП. Сам си го направи това. Вторият му проблем е, че той „продаде мача” за еврозоната като ГЕРБ не подкрепи Кодекса за застраховането, което е едно от ключовите изисквания.”

 

Мартин Димитров бе категоричен: „Не може да се продължава със служебни правителства, те се превръщат в проблем за България. „Димитров посочи, че новият служебен кабинет Донев 2 е потвърждение за това. Президентът трябва да се срамува, че не дава властта на партиите, а прави служебни правителства, каза ни в клин ни в ръкав Димитров.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *