Мая Манолова: Борисов се страхува, защото е на път да загуби България!

България отблизо

Бойко Борисов е обхванат от панически страх, защото видя, че може да загуби София, а сега е на път да загуби и България.

Това каза в ефира на БТВ Мая Манолова.

„Кметът на София от ГЕРБ беше избран с малцинство. Представете си. Те загубиха над 80 000 гласа. Залезът на ГЕРБ вече е факт. Затова Борисов и неговите пудели си позволяват да ме заплашват. Е, не ме е страх! Продължавам“, закани се Манолова, гледайки право в камерата.

„Безнаказано се купуваха гласове в цяла София и не само в ромските секции. Никаква реакция нямаше. Ами социологическите агенции? Това беше пропаганда. През целия ден разликата между нас беше 12-16%. Много хора затова се отказаха да гласуват. Затова подавам жалба. Нямам надежда, че ще има повторни избори“, заяви Мая Манолова.

По повод заплахите от страна на премиера, тя заяви, че откровена заплаха е прозвучала още в изборната нощ. И попита дали Борисов се изживява като говорител на прокуратурата.

„Срещу мен няма завеждани дела. От чие име говори? Не е ли двоен стандарт, като казва, че не издигнал втора кандидатура за главен прокурор, за да няма партийно вмешателство, а сега си позволява да говори от името на прокуратурата“, емоционално заяви Мая Манолова.

„Това е пореден опит на Борисов да ме сплаши след обидите, които изсипа върху мен. Те не сработиха и сега си мисли, че ще ме уплаши. Не ме е страх, господин Борисов. Всъщност него го е страх, защото видя, че може да загуби София, а утре и България“, посочи Манолова./blitz.bg/

Tagged

1 thought on “Мая Манолова: Борисов се страхува, защото е на път да загуби България!

  1. НА БЪЛГАРИЯ И Е НУЖНА ВОДАЧ,НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИДИ ЛИЧНОСТТА КОЯТО ЩЕ ГО ВОДИ ,В МОМЕНТА МАЯ СЕ ИЗЕВЯВА КАТО ТАКАВА ,ЗАТОВА СМЕЛО НАПРЕД, ТРЯБВА ДА СЪБУДИ И НАРОДА СТРАХЛИВ !!! А СТРАХЛИВ ЛИЕ ЕДИН НАРОД ТОЙ НЕ Е НАРОД А ПОСКОРО ПРЕДАТЕЛ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *