Методи Андреев изплака: Имам впечатления, че партията на Стефан Янев е опасна за България

България отблизо
Това, което в момента излиза като доклади от ДАНС и ДАР, това са годишни доклади за пред парламента. Такива доклади е имало и преди. Сега прави впечатление, че този път службите – единствено в ДАР няма спомената Русия като източник на хибридни атака и заплахи. Това каза по НТВ Методи Андреев.

По-важно е какво са дали в секретната част. За всички хора стана ясно ,че Русия не е онази държава, която е братска и мисли за добруването на българите е народите по света. Тя започна една нелогична и завоевателна война в демократична Украйна. Виждаме, че Русия рекетира света чрез газа.

 

Има впечатление, че “Атака”, партията на Стефан Янев и “Възраждане” са проруски. Какво правим с партии като ГЕРБ-СДС. Да не забравяме, че Борисов увеличи концесията на “Лукойл” на парка Росенец на 30 години и построи тръбата за газ към Сърбия и Унгария.  Руснаците не са глупаци. Те имат идиоти като изброените партии. Има хора, за които не можете да предположите, че работят за Русия. Това е т. нар. Пета колона. Защо се отказаха от транзитните такси, защо изчезна пътната карта?! Трябва да има информация, но нашите служби са тежко пробити от руско влияние.

В България има огромна мрежа от руска агентура. Агентите за влияние са ясни. Проблемът са агентите за политическо и икономическо влияние. ДС разви  през 82-ра година едно оперативно мероприятие “Възраждане”. Вие никога не сте чували за тези хора. Те сега работят тайно. Там има президенти, министри,  депутати, висши магистрати.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *