След обстрела на Херсон, Рогов призова да се нанесат удари по три адреса в Киев! Няма да познаете каква е причината!

Свят

След обстрела на Херсон, Владимир Рогов, член на главния съвет на администрацията на Запорожка област, публикува в канала си в Telegram координатите на офиса на Владимир Зеленски, Службата за сигурност на Украйна и Главното разузнавателно управление в Киев и призова за удари срещу тях.

Украинските войски обстреляха с ракети центъра на Херсон в петък сутринта, ракети удариха сградата на администрацията на Херсонска област. Най-малко един човек е загинал, а няколко са ранени.

„Бойците от Въоръжените сили на Украйна удариха сградата на администрацията на Херсонска област! И докато информацията за жертвите и разрушенията се изяснява, ще оставя тук само три адреса с координатите им, по които да се нанесат веднага високоточни удари.

В коментар за РИА Новости той обясни, че е публикувал координатите на офиса на Зеленски, украинската служба за сигурност и главното разузнавателно управление на Украйна. Рогов отбеляза, че това не е първият път, когато публикува координатите на центровете за вземане на решения.

„Прекрасно разбирам психологията на тези хора. Веднага щом разберат, че наказанието е неизбежно, броят на нападенията, тероризма, взривовете веднага ще намалее. Тогава всеки от тях ще мисли, че наказанието е неизбежно“, добави събеседникът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *