Министърът на икономиката: Разчитам на природата и вярвам, че тя ще напълни язовира!

България отблизо

„В момента каквото и да правим, това не се получава. Язовирът е с критично ниво. Разчитам на природата и вярвам, че тя ще напълни язовира”.

Така министърът на икономиката Емил Караниколов коментира решението на водната криза в Перник, което беше взето на извънредна среща на премиера Борисов с министрите в събота в заседателната зала на Министерския съвет.

Аз не мисля, че в момента може да се случи някаква подобна криза, защото обществото вече е изключително негативно и наблюдава тези процеси. Не бихме си позволили с наши действия да увредим други градове. Трябва да направим всичко възможно язовир „Студена” да си възвърне силите”, допълни министърът на икономиката, цитиран от dariknews.bg.

Как ще стане това, обаче, и на министъра не му е ясно, понеже белята е сторена, язовир „Студена“ е празен, а безхаберието на правителството лъсна с невероятна яснота. А и прословутото „умение“ на Борисов „да комуникира“ сега няма да помогне. Да не говорим, че с „комуникиране“ държава не се управлява. С ходене по телевизиите – също.

Е, виждате ли как министрите на Борисов управляват държавата, както и най-ценното богатство на родината ни – водата?! Ами те вместо да си вършат работата, да ремонтират язовирите, за да събират повече вода и в по-хигиенични условия, да ремонтират и тръбите, по които тече водата, чакат „природата“ да им свърши работата.

Такова е „управлението“, което още ни тормози. Управление, което ще остави след себе си десетки милиарди дългове и разорена икономика.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *