Мишо Константинов: Най-добре е да отложим изборите!

България отблизо

Скоро ще почне да вирее политически COVID 21. 28 март и 23 май са вероятните дати за изборите. Трябва да са в специален режим, за да не измрат избирателите.

Това заяви в предаването „Беновска пита“ проф. Михаил Константинов.   Последната възможна дата за избори при спазване на Конституцията е 23 май – допуска се 50-месечен изборен цикъл.

„Болните и карантинираните от ковид имат пълни изборни права да гласуват, но не знам кой ще организира секция в ковид-отделение или ще ходи по домовете на заразен. Най-малко са гласували 1,9 млн. на европейските избори, през последните години най-голямото число е 3,6 млн. Някъде между 2,5 – 3,5 млн. очакваме да гласуват“, каза проф. Константинов.

„Намаляването на активността ще бъде поради пандемия, причините ще са различни. А хората от СИК как ще броят бюлетините, как ще се дезинфекцират? Трябва да осигурим безопасността и правата на избирателите и членовете на избирателни секции. Депутатите трябва да вземат решение – дали да не бъдат ограничени някои права при пандемична обстановка, но не може да се отнемат конституционни права. Има реална опасност да нарушим правата на болни и карантинирани“, обясни професорът.

Защо се притеснявате, професоре?

Така и така на всички избори ни нарушавате правата и вкарвате списъци с мъртви души.

Така и така схемата е ясна и дори един само да гласува, ще се окаже, че е за ГЕРБ.

Така и така нашите избори приличат на долнопробен филм за възрастни.

Какъв е проблемът на коя дата ще се проведат?

Нали знаете резултатите предварително?

Или трябва да осигурите на Борисов власт до дупка.

Докато ни писне съвсем!

Внимавайте, това може да има обратен ефект!

Който даже вие няма да успеете да фалшифицирате!

Tagged

1 thought on “Мишо Константинов: Най-добре е да отложим изборите!

  1. Най-добре е първо да отложите тази вирусна истерия. Когато не искате да изпълните вашите задължения, почвате да търсите оправдание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *