Мишо Константинов: Няма по-подготвена партия от ГЕРБ, която да ни управлява!

България отблизо

Предсрочни избори няма да има. ГЕРБ ще си изкарат мандата. Дори и да допуснем, че има, то няма да видим по-различен резултат. Това заяви Михаил Константинов в ефира на Канал 3.

Константинов не смята, че има друга подготвена партия, която да търси властта и това е основната причина той да не очаква предсрочни избори.    По отношение на снимката на премиера, Михаил Константинов смята, че това е пробив в охраната и категорично вината е в НСО.  Службата е отговорност на президента и задължително трябва да има разследване, каза още той и допълни, че снимковият материал е манипулиран, а щом е манипулиран, то достоверността му олеква.

По отношение на евентуални бъдещи политически проекти Михаил Константинов припомни, че опитите за откъсване на парчета от големите партии, не са особено успешни. Това не са трайни пробиви.

Така с един замах социологът отрече партията на Слави, която в момента чака регистрация и събира голяма част от негативния вот. Прати в историята проекта на Мая Манолова. Пренебрегна „Възраждане“, които единствени се опитват да се бунтуват. Не спомена даже новата формация на Цветанов, която къса живо месо от ГЕРБ и им взема разочарованите членове, а те пък вече започнаха да напускат.

И най-странното – пренебрегна изцяло президента и вероятността той да да направи своя партия.

Константинов запя вечната си песен за незаменимия ГЕРБ, но този път звучи кухо и фалшиво.

Защото не попита какво мисли народът!

Tagged

2 thoughts on “Мишо Константинов: Няма по-подготвена партия от ГЕРБ, която да ни управлява!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *