Морски пехотинци разнищват Угледар, ЧВК „Вагнер“ разбива Бахмут!

Свят

След като морските пехотинци от 155-та бригада на Тихоокеанския военноморски флот на Русия успешно напреднаха към границите на града, стана известно, че руски парашутисти вече щурмуват вътрешните райони на Угледар.

 

За щурма на Угледар се използват различни видове военна техника, а тежката артилерия и огнехвъргачните системи, сериозно помагат на руските войници при мощните атаки на града.

В момента някои райони на Угледар все още се контролират от украинските войски, но поради изтощителни загуби украинските части губят инициативата в този участък на фронта, тъй като боевете вече се водят в границите на града.

Руските сили са подготвят за атаки и от акваторията на Черно море. През последните дни там се появиха 6 мощни кораба, включително подводен ракетоносец, предава УНИАН.

„Корабната групировка на Русия в Черно море се насочва към контролирания от Украйна бряг. Сега това са 6 кораба, сред които изведеният на бойна мисия подводен ракетноносец, оборудван с 4 ракети тип „Калибър“, съобщава оперативното командване „Юг“.

Отбелязва се също, че руските части продължават въздушното разузнаване, а анализът на данните на авиацията и дроновете показва накъде да бъдат насочени ракетните удари.

В Донецката народна република има хиляди пленени украински войници. Това заяви  временно изпълняващият длъжността ръководител на района Денис Пушилин, цитиран от информационните агенции.

Изпълняващият длъжността ръководител на ДНР каза, още че въпреки съпротивата и прехвърлянето на резервите на въоръжените сили на Украйна, руските военни са се придвижили напред в Маринка. Според него градът ще бъде освободен много по-рано от очакваното.

Скоро ще бъде освободен и Бахмут, където ситуацията остава изключително тежка за украинските формирования.

Командирът на танкова рота на руските войски каза също така, че бойците от въоръжените сили на Украйна са започнали да се предават по-често.

По думите му частите на украинската териториалната отбрана са прехвърлени на предната линия, а зад тях нацбатальони остават в ролята на заградителни отряди. Въпреки опасността, украинските бойци все по-често изпълзяват към руските позиции и се предават.

Tagged

5 thoughts on “Морски пехотинци разнищват Угледар, ЧВК „Вагнер“ разбива Бахмут!

  1. Крадеца вика-„Дръжте крадеца“-Истинските фашисти,агресори и окупатори обвиняват своите жертви и НАТО,в собствените си престъпления,които вършат- държавата-огледално копие на хитлерова германия-РФ-Руския Фашизъм и васалната му братска пиратскофашистка държава на самопровъзгласилия се диктатор лукашенко
    Така е то.Който с меча тръгва да превзема,от меча ще и „погибнет“.Каквото повикало,такова се и обадило.Да не запеят вместо“Расцветали яблони и груши“-„Расцветали ядерные грибы над Москвою и над Питером“Да цитираме Книгата на Книгите,последната глава „Откровение“-13:10-„Ако някой откарва в плен, и той в плен ще отиде; ако някой убива с меч, и той трябва да бъде убит с мечдори и да е ядрен.. Тук са нужни търпението и вярата на светиите.Търпение имаме,а Светиите се видя,че помагат на Правото Дело

    1. КОКО ,КОКО КОЛКО СИ НЕВЕЖ ! СТИХОВЕТЕ ОТ “ ОТКРОВЕНИЕ “ НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС ТВОИТЕ САТАНИНСКИ БЪРТВЕЖИ !!!

  2. Информацията е фалшива тихокеанските морски пехотинци са претърпели огромни загуби и нищо не са направили!
    Руснаците лъжат на провал!
    Следете информацията на програмата Cyrent time!

  3. Кравароб тъп,ае чупка с вашите дезинформации. Бълват лъжи американските БТВ и НОВА. РУСИЯ превзема едно след друго,а бандеро-нацистите дават по 500 убити на ден.Ай радвай се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *