Невероятен скандал! Вижте БХК какви книжки ще раздава на децата! Потресаващо е!

България отблизо

Илюстрирана безплатна детска книжка за сексуално образование за момичета разбуни духовете в мрежата. Изданието е финансирано от Български хелзинкски комитет и Български фонд за жените / Bulgarian Fund for Women.

„Българските деца вече могат да “се насладят” съвсем безплатно на новия продукт на прогресивната пропаганда: “В като вагина”. Ще забележите, че политическата пропаганда се прокарва задължително и винаги под прикритието на нещо консенсусно добро – в случая уж образование за тялото. Скоро десетки фондации в страната ще започнат да разпространяват книжката на децата, ще я споделят онлайн и ще я вкарват в училищата“, изригна в профила си във Фейсбук Кристиян Шкварек — представител на групата на Европейските консерватори и реформисти в България и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО на последните избори за Европейски парламент.

„Това е норма в редица заразени с прогресивизъм общества и ще стане норма и за вашите деца и внуци, ако не намерите гръбнака да застанете открито и безпардонно срещу му“, алармира той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *