Невероятна изненада: На стадиона в Лвов с песен признаха любовта си към Москва! И видео!

Свят

Композицията прозвуча преди редовен мач от украинското първенство по футбол.


На стадиона в украинския град Лвов, прозвуча песен с признание за любов към Москва. Зрителите чуха хитът на Тимати и DJ Smash „Москва никога не спи, я люблю тебя Москва“, преди футболен мач от третия кръг на украинското футболно първенство.

Отборите на Карпати и Мариупол се срещнаха в Лвов на 11 август и завършиха наравно. Преди началото на футболния мач, звукорежисьорът включи песента „Москва никога не спи“, в която се пее за любовта към Москва.

За тази случка разказа Олег Щербаков, главен редактор на портала Tribuna.com Ukraine, в профила си във Facebook. Той дори поиска наказание за виновните, но май никой не си е направил труда да го чуе.

В Русия коментаторите се чудят дали това е провокация или искрено признание на чувствата, които украинците изпитват към Москва. Надделява обаче мнението, че случката разкрива истинските чувства на украинския народ. По няколко причини. Първо, инцидента става на стадион, където има много хора. И никой не се възпротивил на звучащата песен, която говори за любовта към Русия. Второ, обикновените хора в Украйна са обедняха неимоверно и се чувстват унизени от сегашните политици. Трето, из страната върлуват банди на „Десен сектор“ и наказателните батальони „Азов“ и „Айдар“. Те грабят и убиват, но властта обвинява не батальоните, а техните жертви. Да не говорим, че в Украйна повечето крайнодесни партии си имат и въоръжени крила, които също безчинстват из населените места.  Тази наистина страшна обстановка естествено породи носталгия по отминалото време, когато Русия и Украйна бяха приятелски страни. А това извади на бял свят, и роднинските връзки, и обичта между двата братски народа.

Това е песента!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Невероятна изненада: На стадиона в Лвов с песен признаха любовта си към Москва! И видео!

    1. Абсолютно точно !?Украинците са същото,което за нас са македонците !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *