Невероятно! Гинка поискала политическо убежище в Чехия?!

България отблизо

Гинка поискала политическо убежище в Чехия!

Тази новина се разпространи преди минути в няколко сайта. Новопръкналата се бизнесдама на България обяснила на пресконференция, че в родната й страна станала обект на преследване и изнудване.

Всички я разпитвали за купуването на ЧЕЗ, всички искали да й вземат сделката, била подложена на натиск и тормоз. Даже й поискали обяснения в парламента и била подложена на унизителен за нея кръстосан разпит.

Това не е честно, не е демократично, купувачът на ЧЕЗ сме аз и моята фирма и не желая да оставам в страна, в която не се чувствам сигурна, твърди сайтът SHARKNEWSBG.BLOGSPOT.COM , позовавайки се на публикации в чешки медии.

Дали Гинка се е изразила неправилно, дали журналистите са я разбрали криво, никой не може да каже.

Това обаче е прецедент жител на ЕС да иска гражданство в друга страна от съюза под предлог, че е преследван в собствената си родина!

Поискала ли е Гинка да стане чехкиня, нямала е листче с инструкции какво да говори, или се е случило нещо друго, предстои да се изясни.

Но  скандалът е достатъчно голям и това е тема, която тепърва ще се нищи.

Днес пък Осман Октай заяви, че на бизнесдамата ще й трябват бодигардове в България, защото е настъпала много интереси.

Всъщност сайтът, поднесъл тази информация сам признава, че новините му не винаги са истински.

Но пък понякога истината прозира точно в лъжата.

 

 

Tagged

2 thoughts on “Невероятно! Гинка поискала политическо убежище в Чехия?!

  1. ГИНКА Е “ ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ“, …….НИТО МОЖЕ ДА ГОВОРИ КАТО ХОРАТА , ДА НЕ ГОВОРИМ ….ЗА ДЪЛБОКО ПРОВИНЦИЯЛНАТА ФИЗИОНОМИЯ И ДЪРЖАНИЕ !!! КОЛКО Е УНИЗИТЕЛНО – „КУКЛА НА КОНЦИ“ ….А , “ КУКЛОВОДА“ СЕ КРИЕ КАТО МИШОК !!! ТОЙ СИ ЗНАЕ ЗАЩО !!! И ТОВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ….СЛЕД ВРЕМЕ !!! НЕ СЪМ ЧУЛА ДО ДНЕС , НЯКОЙ В БЪЛГАРИЯ ДА Е КАЗАЛ ОТКРИТО : “ АЗ СЪМ БОГАТ ЧОВЕК“ !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *