Невероятно! Предложиха на Каракачанов да си отреже…Вижте какво!

България отблизо

Нов скандал гръмна между НФСБ и ВМРО.

Патриотите отдавна не се дишат помежду си, но специално в понеделник  трябваше да имат алиби защо мълчат като мушнати гайди, когато се провежда срещата на Ердоган с първите от ЕС във Варна.

От тях се очакваше да са против, но никой дума не изрече. Вместо това се заровиха в жалките си вътрешни противоречия и ги развяха като скъсан байрак.

 

Дясна ръка на вицето Валери Симеонов и бивш водещ по СКАТ Валентин Касабов се появи на телевизионния екран с горещата  препоръка членовете на  ВМРО да се обрежат! Причината за това крайно действие била, , че на Касабов му дошла отвътре страхотната идея да се издигне 33 метров кръст в Шумен, обаче от ВМРО били против, тъй като градът бил със смесено население и този кръст  щял да дразни мюсюлманите.

Явно в коалицията се бият кой е по-голям патриот и кой да се хареса повече на електората.

Защо Касабов се е загрижил за Шумен, а не за Бургас, където най-големият храм в центъра на града „Св. Св Кирил и Методий“ е разклатен и всеки миг ще рухне, не е много ясно. Впрочем за бургазлии е ясно, тъй като кметът Димитър Николов построи подземен паркинг под храма и калпавият проект размърда основите му, а след това бяха налети едни грешни пари да се укрепва. Само че мерките не успяха и стените още се пукат. Но НВСБ и ГЕРБ в града са двете лица на една и съща монета. Затова срещу герберски кмет не се рита. Доста по-безобидно е да хвърляш къчове по-далеч. В Шумен например.

Ще има ли кръст, или не, едва ли зависи от депутатите, а от местната власт. Касабов е бил общински съветник и отлично го знае.  Обаче на народа са му нужни хляб и зрелища и патриотите им осигуряват поне второто.

Само че народът вече не се храни със зрелища, а иска и отговори.

Например каква е тази управляваща патриотична коалиция, в която едната партия предлага на другата да се обреже?

И ако конфликтът е толкова сериозен, защо съществува тази коалиция?

Не е ли логично да се махне от властта, тъй като в момента е механичен сбор от партии, които нямат за цел да се борят за българщината, а просто да останат в управлението?

И да папкат като за последно.

То и без това ще им е за последно!

Tagged

1 thought on “Невероятно! Предложиха на Каракачанов да си отреже…Вижте какво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *