Непокорен съдия си връща на ГЕРБ, пуска Николай Малинов в Москва!

България отблизо

Лидерът на Национално движение „Русофили“ Николай Малинов е пуснат в Москва от съдията Андон Миталов.

Съдията, който е отхвърлен от герберски началници като кандидат за по-висока позиция в съдебната йерархия, въпреки че е признат за победител в конкурса, се осмелява да се опълчи на ГЕРБ и  на своя глава разрешава на лидера на движение „Русофили“ Николай Малинов да замине за Москва.

Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че съдията Андон Миталов е разрешил на разследваният за шпионаж в полза на Русия лидер на движение „Русофили” Николай Малинов да напусне България и да замине за Москва.

Сотир Цацаров съобщи още, че сезира Инспектората към висшия съдебен съвет да започне проверка по случая.

Поводът за отмяната на наложената на Малинов забрана за напускане на страната е връчване на награда от фонд „Руский мир” и Международния славянски съюз.

Според отсъждането на съдия Андон Миталов, Малинов е пуснат временно да отиде до Москва за срок от 1 до 5 ноември./vesti.bg/

Ето как герберите настройват всички срещу себе си, понеже се изживяват като повелители на народа и последна инстанция, която казва кой да върви нагоре и кой – не. Само че този път не са случили на човек. Непокорният съдия Миталов отхвърля диктата на ГЕРБ и пуска не кой да е, а лидера на Национално движение „Русофили“ в Москва. По този начин нанася саблен удар на ГЕРБ и показва, че те не могат да имат власт над всички в България.

Един смел човек отхвърля хегемонията на ГЕРБ. Има и други. Много са. Да му мислят герберите.

istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *