Нещо НЕОЧАКВАНО и СТРАШНО за Запада поиска руския НАРОД! Вижте КАКВО е то! Истината ще ви разтърси!

Свят

Колкото и това да не се иска на западните апологети, но могъществото на руската армия и руския боен дух са факт, който никой не може да оспори.

Разрушената през 90-те години на миналия век, „регионална“, по думите на Обама, руска държава, изведнъж се превърна в страховита военна сила, която само за няколко години срути картонената кула на американската хегемония в света.

Но Русия се слави не само със своята неоспорима военна мощ. Русия е нещо много повече от това. Защото руската държава винаги е била начело на прогреса на човечеството. Така беше през октомври 1917 г. Така е и сега през 2017 г. Именно Съветският съюз спаси света от кафявата чума на хитлеризма. А могъщите Въздушно-космически сили на Руска федерация, сега спасяват Близкия Изток, Европа и света от черните знамена и черните души на вилнеещите джихадисти.

Но истината е, че разковничето на руската мощ не се крие само в силата на оръжието. То е необходимо, но съвсем не е достатъчно условие. Руската мощ, която Западът така и не можа да разбере и да си обясни, се крие в могъщата сила на идеята за справедливост, свобода и достоен живот за всички хора.

През целия двадесети век евроатлантиците хвърлиха много трилиони долари, за да демонизират и унищожат тази идея за свобода, равенство и братство. И успяха за кратко да дискредитират обществото на социалната справедливост. Съветският съюз се разпадна. Но мечтата за достоен живот и истинско човешко щастие не можа да бъде изтръгната от сърцата на хората.

И днес, тази мечта триумфира по целия свят. А нейни първи носители и най-ярки защитници са руските хора. Като потвърждение на тези думи ще припомним, че в началото на декември Общоруският център за изследване на общественото мнение/ВЦИОМ/ проведе социологическа анкета, посветена на 12 декември, денят на Конституцията в Руската федерация.

Изследването на руските социолози показа, че 80% от участниците в анкетата, които са на възраст от 18 до 24 години,  смятат, че руската конституция отговаря на потребностите на народа. И това е така, защото хората в РФ се отнасят с уважение и почит към своята Конституция. И именно заради огромната юридическа и практическа сила на Конституцията, анкетираните имат и големи изисквания към нея.

Например, всеки втори човек, който живее в Руската федерация счита, че в Конституцията на РФ трябва да бъдат внесени определени допълнения.

Кои са най-важните допълнения, които трябва да бъдат внесени в Конституцията, според анкетираните?

Хората искат да бъдат закрепени в Конституцията следните неща1. Безплатно и качествено здравеопазване.  2. Безплатно и качествено образование.  3. Да бъде конституционно указан начинът на формиране на минималната работна заплата и минималната пенсия, така че всички да могат да живеят достойно и човешки в Руската федерация.  4. Народът и властите да движат обществото към все по-голяма социална справедливост и благоденствие за всички.

С други думи, уж убитият от Запада социализъм в Русия, сега се връща в живота, триумфално и с пълна сила. И то не като носталгично искане на респондентите във възрастовата категория от 60 години нагоре. Връщане на обществото на социалната справедливост искат преди всичко най-младите, които са на възраст между 18 и 24 години. Защото именно те усещат най-остро тегобите и несправедливостите на капитализма.

Ще прибавим към тази картина още няколко факта, за да стане пределно ясно, че Русия под ръководството на Владимир Путин се движи към демократично и социално справедливо общество. Най-напред нека си спомним, че още с идването си на власт, далновидният руски президент започна с всички сили да възстановява руската икономика. В течение само на петнадесетина години промишлеността и селското стопанство в Русия станаха по-силни от тези в Съветския съюз.

Наред с това Владимир Путин изгони руските олигарси, които не искаха да работят в полза на своя народ и своята държава. Останалите връщаха на държавата до 80% от печалбите си. За да стане Русия силна и могъща държава. Другата главна задача на харизматичния руски президент бе възстановяване на военно-промишления комплекс и връщане мощта и силата на руското оръжие.

И всички тези задачи Владимир Путин изпълни блестящо. Затова хората в Русия го обичат и почитат.

А само за сравнение, чистата минимална заплата в България е 378 лева, с които не можеш да си купиш дори храна. Да не говорим за данъци и такси. Да не говорим за минималната пенсия, която е още по-жалка – едва можа да стигне 200 лв.

Ето затова българите казват, че правителството на Борисов и неговите западни господари обричат хората на гладна смърт и унищожение. И затова настояват Борисов и ГЕРБ да се махат от политиката.

И това ще стане. Защото гласът народен, винаги е глас Божий!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

6 thoughts on “Нещо НЕОЧАКВАНО и СТРАШНО за Запада поиска руския НАРОД! Вижте КАКВО е то! Истината ще ви разтърси!

  1. ЧНГ БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ .НЕКА 2018 БЪДЕ ГОДИНА НА ПРОМЯНАТА .ТИ СИ ЧОВЕКА КОЙТО ТРЯБВА ДА СЪЗДАДЕ ГРУПАТА ЗА ПРОМЯНА.НЕ ГУБИ ВРЕМЕ А ДЕЙСТВАЙ.ЧАКАМЕ ДА НИ СЪБЕРЕШ.

  2. Русия да ни помогне да свалим националните предатели от влас да им конфискуваме ограбеното и народен съд

  3. Прочетох го насила,но какво констатирах-този Иво незнае основни неща-образовнието и здравеопазвнето в Русия са безплатни и задължителни от близо 95години!Също не разбрах с какво са заплашили руснаците останалия свят?Абе,я им върни парите на русофилите,та да си намерят някой читав списвач на памфлети!

  4. Господа ! До кога ще чакаме някой друг да дойде да ни испере кирливите ризи.Да не забравяме че този някой на 2 пъти е идвал и ни е оправял бакиите а ние този“някой“-предадохме като се обърнахме с лице не към него а към Американците!!!

  5. Не стана ли ясно, че американския и руския ционизъм си играят един през друг на доброто и лошото ченге, разкатавайки фамилията на целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *