Николай Патрушев: Русия има уникално оръжие, с което да унищожи всеки противник, включително САЩ!

Свят

НАТО е страна в конфликта в Украйна и не крие своята главна цел – поражението на Русия и нейното по-нататъшно разчленяване, заяви секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев.

«Всъщност държавите от НАТО са страна в конфликта. Те превърнаха Украйна в голям военен лагер. Изпратиха оръжия и боеприпаси на украинските войски, предоставят им разузнавателна информация, включително чрез спътникови групировки и значителен брой безпилотни летателни апарати. Натовски инструктори и съветници обучават украински военни, а наемници се бият в състава на радикалистки батальони».

Ето защо Николай Патрушев предупреди:

Русия разполага с уникално оръжие, което й дава военно предимство. Това съобщи секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев. Той заяви, че подобни оръжия са способни да ликвидират всяка армия, включително американската, ако възникне нужда.

„Русия е търпелива и не плаши никого с военното си предимство. Но разполага с модерни уникални оръжия, способни да унищожат всеки противник, включително САЩ, в случай на заплаха за съществуването на РФ “, каза Николай Патрушев в интервю за „Российская газета“.

Патрушев предупреди, че Западът е късоглед по отношение на Русия, когато казва, че тя няма да може да отговори на превантивен ядрен удар на САЩ. Можем да отговорим. Защото изобщо няма да дадем възможност на ракетите да напуснат силозите или пусковите установки. А след това, или преди това, ще задействаме операция „Посейдон“, която ще унищожи определени територии на САЩ без използването на ядрена сила.
„Това за превантивния удар по Русия е недалновидна глупост и много опасна“, каза Патрушев.
Секретарят на Съвета за сигурност на Руската Федерация заяви, че САЩ са главният диктатор в света, съобщава RT. Той отбеляза, че Съединените щати обичат да говорят лицемерно за свободата на избора, но те не зачитат суверенитета на други страни , ако това е изгодно за тях.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *