Нинова закова Борисов със светкавична реакция! Ще се смаете!

България отблизо

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред „Позитано“ 20 от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите“.

 

Така лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на премиера в оставка Бойко Борисов.

Припомняме, че по-рано днес лидерът на ГЕРБ заяви, че и Нинова чува призиви за оставка, но не прави нищо.

„Интересно че в изброяването на имена днес, пропуснахме най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко продажба на имоти, на горива. Вецове, назначения“, заяви още Нинова в отговор на казаното от Борисов.

Припомняме, че Борисов заяви:  Старото БСП, Таня, Мая и Корнелия са се разбрали да работят против него.

„Като сте казали А кажете и Б. Едно знам със сигурност – и до Я да го изкарате, мен ме няма във вашата азбука“, отсече Нинова.

Tagged

1 thought on “Нинова закова Борисов със светкавична реакция! Ще се смаете!

  1. ДА, НАЙ-СМЕЛИЯ, НАЙ-СТРАТЕГИЧЕСКИ ПОДГОТВЕН, НАЙ ОТКРОВЕННИЯ, НАЙ- СМЕЛИЯ. ЧОВЕКЪТ БОЙКО БОРИСОВ С РАББОТАТА СИ, С ПРАВЕНЕТО НА ДЪРЖАВАТА, С ВЪНШНАТА СИ ПОЛИТИКА ЗА СЪЗДАВАНЕ МИР И СПОКОЙСТВИЕ НА БАЛКАНИТЕ СПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕТО НА ИСТИНСКИЯ, НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НЕ НА ПРАНГАШОРИТЕ И ДРИСЛЬОВЦИТЕ ПО СВЕТА, КОИТО УЖ СА НА РАБОТА ЗАД ГРАНИЦА, НЕ ЗАТОВА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА РАБОТА И СА МАЛКО ПАРИТЕ. БЯХ В ЕВРОПА И ВИДЯХ. ЗАСТАВАМ ЗАД Г-Н БОРИСОВ,ЗАЩОТО Е ДЪЛГОГОДИШЕН ПОЛИТИК И СТРАТЕГ, УВАЖАВАЩ РОДИНА И НАРОД И МИЛЕЕЩ ДА НАДГРАЖДА ДЪРЖАВАТА. НЕ КАТО НЯКОЙ, КОИТО ДРАПАЙКИ ДА СЕ ДОКОПЧАТ ДО ПИЕДЕСТАЛ, ИСКАТ ДА ЦИЦАТ И КРАДЪТ. ДА, И ЕТО ГО ДОКАЗАТЕЛСТВОТО. ДОКАРАХМЕ В ПАРЛАМЕНТА, ОТНОВО КОМУНИЗЪМ И ПОПОЛИЗЪМ, ВЛЯЗОХА СТАРИТЕ ГРАБИТЕЛИ, НАЛИ ПО УЛИЦИТЕ СКАНДИРАХА, ДОЛУ БСП, ДОЛУ ГЕРБ. И КАКВО СТАНА, СЕГА ВСИЧКИ ЗАЕДНО БОЛШИНСТВО. СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ТЪРТЕЙ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ, НЕПОДГОТВЕНИ, НЕУКИ, КОИТО СТРЕЛЯХА С ПРАЖКИ И ЯЙЦА ПО СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНСТИТУЦИЙ И СЕГА СА В ПАРЛАМЕНТА. ТА КОИ СА ТЕ, ЕТО ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА И НЕГОВОТО ОБКРАЖЕНИЕ, ДОВЕДЕ ДЪРЖАВАТА ДА Е В УСТАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА. ТАКОВО КОВАРСТВО Е НЕТЪРПИМО, И УМНИЯ, ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН ЩЕ СЕ ВДИГНЕ,И ТОГАВА ЖАЛНА НИ МАЙКА. ДА ЖИВЕЕ ИСТИНАТА И БЪЛГАРСКОТО, ЗА КОЕТО СА УМИРАЛИ ПРАДЕДИТЕ НИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *