Нинова обясни позицията си за кандидатурата на Мая Манолова! Ето кой ще пострада!

България отблизо

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в ефира на btv, че няма никакъв конфликт между нея и Мая Манолова. Конфликтите ги измислят от ГЕРБ, категорична беше тя.

Относно отдавна витаещият в публичното пространство въпрос, дали БСП ще подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, лидерът на БСП бе пределно ясна. Според нея, не трябва да се изразяват публично позиции по темата, докато не стане ясно решението на Софийската градска организация на партията.

Това решение ще бъде взето на 11 септември. А Националният съвет на левицата ще решава на 15 септември. Преди това мнението на председателя на БСП може да наклони везните в една или друга посока, което е крайно нежелателно. „Нека оставим, настоя Нинова, партийната организация в София сама да реши какво трябва да се направи.

„Що се отнася, продължи Корнелия Нинова, до моята лична позиция, нея ще я чуете също на 11 септември. Но отсега мога да кажа, че между нас не е имало никакви конфликти. Уважавам я и я харесвам като човек, а като депутат в групата беше неуморна“. Но в БСП има ред и най-напред въпросите се решават от първичните и градската организация на партията.

Нинова изрази своята увереност, че интригите на ГЕРБ задължително ще бъдат наказани на местния вот. И допълни, че няма да е чудно, ако БСП изиграе важна роля в това да се въздаде справедливост.

Напоследък с Мая говорим за законодателни инициативи и за политическата ситуация в страната, завърши лидерът на социалистите.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *