Нинова разби Герговистите: Конгресът ще решава, не вие!

България отблизо

В дневния ред не съществува точка за промяна в Устава на партията. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти, предаде агенция „Фокус“. 

„Това, което най-много интересува публиката – не са приемани предложения за промяна в Устава и за влизане на точка за това на конгреса. 25 членове на Националния съвет от групата около Гергов, внесоха своите идеи за промяна в Устава. За информация тези идеи не са гласувани и не са включени в дневния ред на конгреса“, обясни Нинова.

Във връзка с обвиненията срещу нея, че за конгреса вече има готов сценарий и няма изобщо да се стига до избор на нов председател на партията, Корнелия Нинова коментира, че не си пада по сценариите. „Питайте сценаристите. Не ме занимавайте със сценарии. Подала съм оставката си, конгресът има дневен ред, ще реши как да действаме оттук нататък“, посочи тя.

Но мнението на мнозинството членове на Националния съвет е, че най-демократично би било, ако цялата партия гласува за председател, а не само Националния съвет в София. Ще видим какво ще реши Конгресът, заяви Корнелия Нинова.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Нинова разби Герговистите: Конгресът ще решава, не вие!

  1. Ще ги разбие, ами! Защото те целят да разбият партията! По-подло и по-унизително поведение откакто е създадена, според мен няма! Но Нинова е боец и воюва честно на всеки фронт – затова побеждава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *