Нова изненада: Борисов написа във Фейсбук загадъчното – „Време за промяна!“ Какво ли е намислил сега?!

България отблизо

„Време за промяна!“

Това написа във фейсбук профила си премиерът Бойко Борисов.

Това загадъчно послание, без повече обяснения, е под негова усмихната снимка, с която той смени фотото на профила си – предишното беше с предупреждение „Стойте си вкъщи“ заради пандемията.

Новата профилна снимка на премиера във фейсбук

Старата профилна снимка във фейсбук.

Министър-председателят рядко сменя снимката си, но каква е причината за това, както и за придружаващото послание, не е ясно.

Днес заседанието на Министерския съвет ще се проведе чрез видеоконферентна връзка.

Очаква се министрите да решат и за допълнителни разходи по бюджета на Министерството на външните работи за 2020 г., както и за изменение и допълнение на решение на Министерския съвет от 2007 г. за утвърждаване на списък на общинските пътища. Ще бъде приет и доклад за касовото изпълнение на консолидираната фискална програма за първото полугодие на 2020 г. Кабинетът ще одобри и допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2020 г. за финансово осигуряване на дейности по национални програми за развитие на образованието.

Преди време Борисов пусна снимка с внуците си и написа под нея: „Време за техните усмивки и моите решения!“. Тогава мнозина предположиха, че той има предвид, че ще подаде оставка. Това обаче не се случи – ГЕРБ предложи нова конституция и Велико народно събрание.

Какво ли е намислил сега?!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *