Нова масирана атака на Русия! Ето с какво ще ударят този път!

Свят

В близките дни може да има нова масирана атака от страна на Русия, пише УНИАН.

 

Както прогнозира военният експерт, ръководител на Центъра за военноправни изследвания Александър Мусиенко, възможно е общият капацитет на Руската федерация в този случай да бъде от 70 до 90 ракети, съобщава Канал 24.

Според експерта Русия вероятно ще използва бомбардировачи Ту-95, „Калибри“ и противокорабни ракети за атаката, както и ирански безпилотни самолети Шахед-136 камикадзе.

„Към днешна дата има информация, че подготовката за подобни удари наистина е в ход. За съжаление това е предвидимо, защото е ясно, че руската армия няма намерение да спира ударите. По всяка вероятност те бързат, понеже спецоперацията им се проточи много.“, каза Мусиенко.

Както съобщи УНИАН, на 19 декември руските войски са атакували Украйна с безпилотни самолети камикадзе Шахед.

След руските атаки ситуацията с прекъсванията на електрозахранването много се влоши в Киев и други региони. Но истината е, че ВСУ не трябваше да убиват невинни хора в Донбас, само защото се самоопределят като руснаци. А Киевската власт не трябваше да се свързва с американските ястреби в Конгреса и Белия дом, които са решили да унищожат Руската федерация на всяка цена. Дори и ако трябва да се бият до последния украинец.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *