Ново двадесет: Борисов обяви Румен Радев за „баща на всичко“, каза кой е бил в спалнята, а парите…

България отблизо

Бащата на всичко е Румен Радев. Самият факт е, че вече не знаем истинския брой на машините, кой какво е направил, как го е направил.

 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в ефира на Нова телевизия по повод разкритията на партията му кой пише кода за машините за изборите.

„От няколко дена говорим. Това са четиримата човека, на които сме дали съдбата на изборите, посочи Борисов и показа схема.

 

Александър Кирков, служител на ЦИК създава кода. Вече ние не знаем дадената машина от истинските, или не, При нея ще отиде една флашка, и Пламен Желязков, а братът на Александър Кирков – Петър Кирков сертифицира кода.

Борисов коментира и снимки, за които се твърдят, че са от спалнята му. „За мен вече е приключен този въпрос“, заяви Борисов, но после уточни, че парите не са негови и това ще стане ясно.

„Просто си търся един телефон, стар телефон. Като го намеря ще кажа. Аз никога не говоря, без да съм наясно с нещо. И мен ме няма на нито една снимка“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Защо ги пуснаха тези снимки сега, за да скрият машините, за да отклонят вниманието. На Радев воайорството, да вдига дрон. Първият интерес към моята спалня беше на Радев“, посочи Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *