Ново двадесет: Раздаването на автомати доведе до „хусарска“ война в Киев!

Свят

На 25 февруари украинските власти започнаха да раздават оръжие на жителите на Киев, желаещи да защитят града си от „настъпващите орди руснаци“. В украинската столица се наредиха огромни опашки от онези, които искаха да получат заветната „цев“ с патрони.

В резултат на това повече от 20 000 автомата Калашников бяха раздадени през деня. Вечерта обаче започна „хусарски празник“ в града.

Оказа се, че не всички граждани са получили автомати с гореописаното предназначение. В Киев започнаха грабежи на супермаркети и различни магазини, някой просто, за да си разчисти сметките с неприятелите си, а други стреляха във въздуха от прекомерен „патриотизъм“.

Местните части от Въоръжените сили на Украйна, Националната гвардия, Службата за сигурност на Украйна и полицията залавяха цяла нощ въоръжените «патриоти». Истинска гражданска война избухна по улиците на столицата на Украйна, „дива забава“, която продължи цяла нощ.

В същото време властите заявиха от бункера, в който се крият, че хората с автомати, които буйстват по улиците, са от въоръжените сили на РФ.

До сутринта ловиха тези «диверсанти».

След това властите обещаха, че ще продължат да раздават автомати на всички. Аргументът е прост — има повече «патриоти», отколкото са «братята» от организираните престъпни групи и «дилърите» от групировките — наркотрафиканти.

Понастоящем руската армия е в покрайнините на Киев и може само да си представим какво ще се случи в мегаполиса, преди да бъде взет под контрол.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *