Ново 20: ИТН ще предложи друг кабинет, когато му дойде времето, а отговорността ще е на ДБ и ИМВ!

България отблизо

Г-н Трифонов е на работа в момента, в телевизия 7/8. 2013-та година, когато е казал, че няма да става политик е преди инициирането на референдума. Това заяви зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов на пресконференция.

Г-н Трифонов с това, което прави е точно това, да не се фиксираме в конкретен лидер, не сме в латински сериал, не е задължително лидерът на партията да е шеф на парламента“, уточни Филип Станев.

Кабинетът ще ви го представим съвсем скоро – когато му дойде времето“, поясни Йорданов.

Кабинетът, след като г-н Василев е ясно, че няма да бъде министър-председател, е ясно, че ще има ревизия. Трифонов вчера каза, че ще има ревизия и на други министри.

По отношение на това дали ИТН са вече отворени към диалог с ДБ и Изправи се Мутри вън, Йорданов заяви, че в парламента, когато ще бъдат викнати от президента Радев, ще има разговори.

„Ние отново ще представим наш проект за кабинет, който, ако бъде подкрепен ще има правителство, ако няма, ще бъдем на нови избори. Отговорността ще е на колегите от ДБ и ИМВ“, заяви Тошко Йорданов.

Отговорност на спечелилата партия е да представи свой кабинет. Представете си каква абсурдна ситуация имаше миналия път, когато нямахме нов кабинет, а получихме подкрепа, включително и от ГЕРБ. Няма да влизаме в разговори. Няма да влизаме в скрити или открити договорености за министерски кресла“ обяви Филип Станев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *