НСО се жалва на президента Радев за нещо кошмарно! Нямате идея какво работят държавните гардове! Вижте жалката истина само тук!

България отблизо
Ние не сме национална служба за охрана. Ние сме момчета за всичко. Властта ни е превърнала в слуги, бавачки и прислужници!
Това пише в част от сигналите на офицери от НСО, изпратени до Военна прокуратура, цитирани от сайта  Фрог нюз.

Вместо да се грижат за  сигурността на политиците и управниците, държавните гардове били използвани като момчета за всичко.  Някои политици ги изпращали по магазините из цяла София, като им давали списък с продукти, които да доставят на съпругите им вкъщи. Други пък ги карали да возят децата им до училище, а после да ги прибират, докато самите „охранвани“  са на работа.

Налагало се да задоволяват всевъзможните им прищевки досущ като лични слуги, дори да носят костюми на химическо чистене, или да ходят до село да донесат пресни продукти. Засегнатите се обърнали за помощ  до военна прокуратура, обаче оттам нямало никаква реакция.  Това принудило  потърпевшите да пишат  жалби до президента Румен Радев. Той пък изпратил обратно жалбите до прокуратурата, но вече от свое име, твърдят източници на Фрог нюз.

 

След височайшата намеса и искането на президента лично да получи отговор за случващото се, от няколко седмици в НСО ври и кипи и вървят проверка след проверка. Шефът на НСО подаде оставка, която бе приета на извънредно заседание на МС. Сега се подготвят документите за назначаването му за генерален консул в Санкт Петербург. Това ще му осигури дипломатически имунитет и той няма да бъде разследван.

Валери Симеонов пък предложи НСО да бъде закрита в този си вид и да бъде трансформирана  като отделно звено, което да работи  под шапката на МВР.

В момента поръчките за пазар, за купуване на екопродукти рязко са намалели. Политическите съпруги даже са си наели временно шофьори да им водят децата на училище и слугини да им носят прането.

В службата пък се коментира кой ще е наследникът на Антонов и дали някой ще промени нещата.

Например ще спре ли охраната на Доган и Пеевски, за която се харчат луди пари.

И защо изобщо тези две персони са охранявани повече от министрите.

Но отговор едва ли ще получат.

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

5 thoughts on “НСО се жалва на президента Радев за нещо кошмарно! Нямате идея какво работят държавните гардове! Вижте жалката истина само тук!

  1. Премиерът на Холандия ходи на работа с обществения транспорт! Познайте от първия път, защо българския премиер не може да направи същото!

  2. Министерски съвет вече го одобри за консул в Русия този Антонов. Ако и президента му разпише, значи има нещо съмнително в него. За съжаление тези престъпници в Парламента не са водени от добрина, а от интерес.

  3. Борисов и министрите му трябва да са публично линчувани и пребити с камъни, а не да бъдат посланици в други държави, където да подкопават интереса на България и на българите в България и в чужбина. Бях във българското посолство 2010 година в Париж и станах свидетел на това как нотариусът и служителките се държаха безобразно. Служителките псуваха един италиански гражданин, а нотариусът се опита да ми посегне, понеже му казах истината. 3 пъти ми връщаха пълномощното, за да е по-дълъг текста и да ми измъкнат повече пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *