ТУРСКИ и РУМЪНСКИ военни кораби НАХЛУВАТ в нашето ЧЕРНОМОРИЕ! Вижте новото предателство на управляващата върхушка!

България отблизо

На 9 февруари в пристанище Бургас ще акостират три военни кораба на НАТО, които сега патрулират в Черно море. Групата е под командването на капитан втори ранг Джъстин Хайнс от Кралските военноморски сили.

Тази информация бе съобщена от Българската национална телевизия, която се позова на изявление от постоянната група кораби на НАТО, които имат задача да се борят с минни заграждения в морските акватории.

Групировката е в състав от флагмански кораб, турски военен кораб и кораб на румънските военоморски сили. Трите натовски кораба ще пристигнат в Бургас като част от засиленото военно присъствие на НАТО в региона на Черно море. Корабите имат задача да подкрепят нашия национален суверенитет посредством колективна самоотбрана.

Представители на натовската група кораби ще осъществи срещи с местни цивилни и военноморски власти. Освен това групата планира да проведе допълнителни съвместни учения, за засилване на оперативната съвместимост на българския флот с флота на НАТО.

Деца от бургаски училища ще посетят корабите на Алианса. Те ще бъдат придружавани от британския посланик и ще направят обиколка из военните кораби на западния блок.

Не се съобщава от каква националност е флагманският кораб на групировката, понеже е известно, че кораби на нечерноморски държави нямат право да се задържат в акваторията на Черно море. Съобщава се само, че трите кораба са от постоянната противоминна група кораби на НАТО.

С други думи, ако някой не е разбрал, НАТО се е обзавело не само с военни бази по цялата граница на Руската федерация. Те имат и „постоянна“ група кораби в региона на Черно море. Това били всъщност „противоминни“ кораби. Но в Черно море няма мини. И никой още не го е минирал.

После, тези кораби щели да защитават нашия национален суверенитет?! Но никой не заплашва нашата страна. Или може би, според обърканата военна доктрина на НАТО, ние сме заплашени от Русия?! Но Русия е наша съседка от векове. И никога не ни е нападала, нито завладявала. Точно обратното. Русия винаги е била наш по-голям брат и освободител.

И какво излиза? На практика, турски и румънски кораби  ще ни  пазят от нашата двойна освободителка Русия?! Нашите завоеватели и поробители от Турция, ще ни пазят от братска, славянска и православна Русия?!

Има ли по-голямо предателство към националните интереси на България от това „посещение“? Казвам предателство, защото ако не е възпиращата сила на Руската федерация, досега турската държава щеше да ни е превзела. По един или друг начин. Виждаме стотиците джамии, които се построиха в България. Свидетели сме на пряката намеса на бившия турски посланик във вътрешните работи на държавата ни. На гърба си усещаме как няколко исконни български региона са отдавна с изцяло турско местно управление.

А турският президент Ердоган само преди няколко месеца заяви, че почти една трета от България е турска територия. Това ли са натовците, които ще ни „пазят“ от Русия? Ами че то е много по-добре сами да се предадем на РФ, отколкото да се надяваме на „помощ“ от… Ердоган.

Ами ако не беше същата тази Русия, която уж ни заплашвала, Запада досега щеше да ни е излапал с парцалите. Западняците, заедно с нашата продажна върхушка, и без това разрушиха всичко, до което се докопаха в България. И от пълното унищожение ни пази само…Русия.

Парадоксът е, че се оставяме в ръцете на нашите исторически врагове. За да ни „пазят“ от нашите исторически и днешни приятели и братя.

Докога така, бе неуважаеми управляващи? Докога ще ни тикате в ръцете на тези, които ни поробиха преди шест века? И докога ще ни тикате в ръцете на тези, които загробиха България?

Но защо ли питаме? Борисов и ГЕРБ са първи приятели с Ердоган и Запада. И първи неприятели с нашите братя от Русия.

А най-лошото е, че в това „мирно“ посещение на военни кораби, замесват и нашите деца! Защо така, г-н Борисов? Подготвяте ги за бъдещи роби ли? Пращате ги на корабите да видят своите господари ли? Или ги готвите за бъдещи войници на НАТО?

Питаме, но отговор няма. И няма да има, докато продължаваме да си мълчим.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “ТУРСКИ и РУМЪНСКИ военни кораби НАХЛУВАТ в нашето ЧЕРНОМОРИЕ! Вижте новото предателство на управляващата върхушка!

  1. HATO с присъствието си в Черно море – става смешно /кого и с какво ще плашите – Тук сте в капан ! Бива ли политиците да са толкова тъпи- дори не можете да притесните Руснаците ! Те са толкова напред че ако искат ще изпарят морето – и ще останете на сухо ! Малоумници наречени Алианс -вече не владеете Света !

  2. Подло, коварно и пагубно действие на подлизурките! Но, има възмездие и то скоро ще се случи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *