Ню Йорк Таймс разкри дали армията на САЩ помага на ВСУ! Ще се смаете!

Свят

Въпреки факта, че Съединените щати отричат ​​всякакво участие в предоставянето на Украйна на каквато и да е помощ при атаки на руска територия и участието на американската армия във военните действия в Украйна, стана известно, че армията на САЩ помага на Киев да удари територията на руската федерация. Такава информация предоставя The New York Times.

 

Според американското издание Съединените щати оказват помощ на Украйна не само за нанасяне на удари по руска територия, но и предоставят оперативни данни за отразяване на атаки с помощта на дронове – вероятно става дума за полети на американски безпилотни летателни апарати близо до Крим и във въздушното пространство на Румъния.

„Силите на САЩ помагат на украинската армия да се насочи към места, където се подготвят за изстрелване безпилотни самолети – трудна задача, защото руснаците местят местата за изстрелване от футболни игрища до паркинги. И американците бързат с нова технология, предназначена да дава ранно предупреждение за приближаващи рояци дронове“, се казва с материала на NYT.

Фактически, обаче, става дума за участие на САЩ в атаки на руска територия с помощта на различни технологии.

Tagged

1 thought on “Ню Йорк Таймс разкри дали армията на САЩ помага на ВСУ! Ще се смаете!

  1. Надявам се най-после търпението на руснаците да свърши и шащ да си го получат за да не остане нищо от тях!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *