Няма край: И Кубрат Пулев скочи срещу Слави!

България отблизо

Боксьорът Кубрат Пулев гостува в предаването „Тази неделя“ по bTV. В първото си телевизионно интервю след загубата си от Дерек Чисора за Интерконтиненталната титла на WBA (Световна боксова асоциация) той говори не само за битката с британеца в Лондон, но и за политическите си амбиции. Кобрата беше категоричен, че „Продължаваме промяната“ не са се справили с гласуваното от народа доверие, а според него Слави Трифонов се е скрил и тотално е излъгал хората.

 

„Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме изкушиха. Много пъти са ми предлагали да стана министър. Не мога да загърбя интереса на спортистите и да гледам нечий друг интерес. Преди време беше такава ситуацията, от много места ме агитираха. Нямам болни амбиции“, отсече Пулев.

„Предвиждах, че ще се случи това с „Има такъв народ“ и Трифонов. Просто не мога да повярвам, че хората му гласуваха толкова голямо доверие. Не искам да говоря срещу някого, но тотално излъга хората. Той дори не се показа, той се скри“, смята Кобрата.

„Аз самият гласувах доверие на „Продължаваме промяната“, но виждате, че българският народ е мерилото. Хората виждат всичко. Не се справиха“, каза още боксьорът.

Кубрат Пулев обяви, че има много причини за поражението му от Дерек Чисора. Той беше категоричен, че за него това всъщност не е загуба и по-важно било да се получи хубаво зрелище за феновете.

„Всеки, който е гледал мача, може да си даде сметка. Звънят ми много съдии и казват: „Да знае, този мач ти не го загуби“. Както винаги, обичам да се усъвършенствам. Не е важно на кого са вдигнали ръката, а че се получи едно зрелище за публиката“, коментира Пулев.

„За мен мачът беше на кантар. Каквото и да присъдят – все е правилно. Мисля, че съм на правилния път. Доволен съм, получи се истинско зрелище. Просто трябваше да бъда много по-убедителен. Да играя с явно превъзходство, за да нямат шанс да наклонят везните в една или друга посока“, добави Кобрата.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *