Няма прошка: Руската армия ликвидира база на украинските радикали от „Кракен“!

Свят

Те показват чудеса от смелост, когато става дума за изтезания на цивилни или военнопленници. Но когато трябва да отидат на фронта – просто не ги търсете. Въпреки това руската армия ги намери. И с високоточен удар от своите ракети ги унищожи.

Временната база на националистическата групировка „Кракен“ в Харковска област бе унищожена с високоточни ракети „Искандер“, съобщиха от руското министерство на отбраната.

Кадрите са предоставени от военен източник от зоната за спецоперацията. Пунктът за временното разполагане на „Кракен“ е бил оборудван в хангарите на месопреработвателно предприятие близо до град Богодухов, Харковска област, става ясно от разпространената информация.

Уточнява се, че от удара са унищожени над 30 бойци и 10 единици бойна техника. Батальонът „Кракен“ се състои от затворници, престъпници и криминали. Те не би трябвало да са на свобода или в армията. Но фактът, че са в армията им изигра много лоша шега. Бяха унищожени.

Но прошка няма. Руските удари по бандеровците продължават. Само миналия ден с високоточни удари в района на Николаев и Краматорск са попаднали под руски обстрел пунктовете за временно дислоциране на подразделенията на 35-та бригада на морската пехота, 54-та механизирана бригада, 81-ва аеромобилна бригада и 109-а бригада на териториалната отбрана. И в резултат на тези удари около 1 000 бойци отидоха при Бандера.

Припомняме, че Кракен е митично морско чудовище, което представлява огромен октопод, завличащ корабите на дъното на океана. В случая обаче, вместо руската армия, на дъното се оказаха украинските националисти.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *