Октай пред Фрог: Борисов опитва да се договори с тези, които влязоха в спалнята му

България отблизо
Борисов прави опит да се договори с тези, които влязоха в спалнята му. Той безпардонно и нагло стартира предизборната си кампания, използвайки пресконференцията на медиците от НОЩ за ситуацията с пандемията.
Нагло и с лъжа подмени позицията на президента Радев за консултации с ръководителите на здравната система как биха подготвили деня на изборите, за да няма притеснения за гражданите при гласуването.

Това каза политическият анализатор Осман Октай пред Фрог нюз по повод сутрешната изява на министър-председателя.

 

Премиерът даде старт на неговата предизборна кампания с цел да се рекламира. Не му стигат ежедневните включвания от джипката и вертолетите. Изнервен е, че всички го свързват с Пеевски и модела Доган. За него се водят тайни, задкулисни договорки за бъдещата му съдба след парламентарните избори. Една от идеите е с помощта на ДПС да бъде избран за президент, особено след като неговият приятел  Ердоган го е подкрепил.   Спомняте ли си какъв вой се надигна срещу Ердоган, когато той подкрепи ДОСТ?! Навсякъде ни обясняваха колко е неприемливо това. Сега, когато турският президент направи същото, но с ДПС и Борисов, последва мълчание. Защо? Защото това вече е приемливо за мафията.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *