Борисов: Спорът ни с Радев отдавна е махленски, а не политически!

България отблизо

Спорът ни с президента Радев отдавна е махленски, а не политически, заяви Бойко Борисов по време на редовния брифинг за разпространението на коронавируса у нас.

Вчера се освещават знамената и той от нищото говори как съм ортак с Пеевски и ДПС. И как съм бил протеже на Ердоган. Аз печеля изборите си още от тези за кмет на София, когато бях без партия зад гърба си. Тогава Ердоган не помня, май и той беше кмет. Какво протеже може да съм му? Призовавам да не се заиграват с етническата карта, както и да не замесват имената на чужди президенти.

Какво общо имам аз с Пеевски? Години не съм го виждал, откъде на къде… ДПС ни е подкрепила за няколко законопроекта и толкова. Даже на изборите на много места битката ще бъде между ГЕРБ и ДПС. И то безкомпромисна, каза още премиерът.
Няма специалист, който да каже, че март месец пандемията ще е отминала, каза премиерът Бойко Борисов по повод коментарите за датата на вота.

За личните лекарите трябва да се направи коридор за бърза ваксинация, а за тези, които трябва да слагат ваксините да има по-големи възнаграждения, поръча Борисов.

Борисов отново поясни, че след като Радев е казал дата 28 март, тогава трябва да бъдат изборите и неговата партия се готви за тях.

Той определи като нелепо да се искат прогнози от докторите за ситуацията с пандемията в края на март.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *