Освиркаха Борисов във Варна, той нападна президента

България отблизо

Благодарение на Господ България е много по-добре от много други държави. Това каза премиерът Бойко Борисов при посещението си в храм „Св. Прокопий Варненски“ във Варна, където присъства при освещаването на църквата. Той публикува видео от посещението си във Фейсбук.

„Радвам се, че Варна вече има още един храм – катедрала. Другият се ремонтира. Благодарение на Господ България е много по-добре от много други държави. Да се благодарим на Господа и да се позоваваме на него. Антихристите ще си получат от Него заслуженото“, посочи Борисов.

Премиерът получи от Варненския митрополит Йоан в знак на благодарност орден на епархията „Св. апостол Андрей Първозвани“ и като подарък икона на Св. Богородица.

 Пред храма Борисов бе посрещнат с викове „Оставка“ от  група хора, а той се  измъкна с думите: „Дядо Владика, не им харесва църквата“

„Докато някои зарязват лозички и говорят глупости, ние правим и градим“, каза той и напомни новата църква, което се изгражда и в Разград.

Този път той отправи думите си към президента Радев, който спази българския обичай Трифон Зарезан и заряза лози в плевенско.

„Вашето сърце не позволи да бъдат затворени нашите храмове“, каза владиката със сълзи на очи. А Борисов напомни, че никога няма да затворят църквите.

И винаги ще се борят за България, защото ГЕРБ е бъдещето на България, пише сайтът Епицентър.

Над публикацията работи: Дарина ИЛИЕВА

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *