Освиркаха Борисов в Дупница!

България отблизо
„Ууу, Борисов!“. Тези възклицания се чуха от поредното включване на живо във Facebook на бившия премиер Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Дупница в разгара на поредната за тази година предизборна кампания. Оказа се обаче неподготвен, защото бе посрещнат с неприятелски възгласи.

„Сега трябва да търсим обединение, а не разединение. Радев вече разедини нацията“, каза Борисов пред журналисти в Дупница. Бившият премиер със смутена физиономия заради неочакваната навярно реакция подхвана познатите опорки. Заговори за високите цени на електроенергията. Опорките бяха изговорени почти под нос.

 

„Цените на стоките, инфлацията, в момента последната дума на хората трябва да е „победа“ и да се мразим. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира днес. Да направим 50-60 хиляди ваксинирани на ден, да следваме Америка, Европа, защото само това е начинът да излезем от ситуацията“, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

„Всичко си зависи от нас, от хората. В момента трябва да се търси обединение, а не раздяла. И Радев вече не може да заема този пост, ако ме питате мен, защото ни разединява нацията“, коментира Борисов.

Tagged

2 thoughts on “Освиркаха Борисов в Дупница!

  1. Какво обединение?! Обединение с крадците и мутрите значи цинизъм и гавра! Този пак ни взема за добитъци!

  2. КАКВО ИМА ДА СЕ КОМЕНТИРА.СМЯНА НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА КРАДЛИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ.ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ПАК НИ МИСЛИ ЗА БАЛАМИ.ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ПО КИТАЙСКИ ОБПАЗЕЦ.АКО НЕ СЕ НАПРАВИ ТАКАВА ПРОМЯНА ТЕЗИ,КОИТО СИ ПЪЛНИХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ И ТАЗИ 400 000 АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА БЕЗ ДА ИМА ПОКРИТИЕ С РАБОТАТА ,КОЯТО РАБОТТЯТ.ПЪЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ДЕЙНОСТТА НА БАНКИТЕ.БЕДНА ДЪРЖАВА СЪС 100 БАНКИ.НЕ МОЖЕ ,ЗА ДА ПОИСКАШ СПРАВКА ОТ ДСК БАНКА ДА ТИ ИСКАТ 10 ЛЕВА.И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ,КАТО ВЕРИГИТЕ МАГАЗИНИ:КЪДЕ ОТИВАТ ПЕЧАЛБИТЕ ИМ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *