От последната минута: Сидеров пак в атака! Слагат му намордник!

България отблизо

“Не влиза в  работата на Валери Симеонов да тича по телевизиите и да разсъждава върху работата на парламентарната група.“ – каза Волен Сидеров и за един ден успя да нанесе два шамара на колегите си от ОП.

Ако иска да  оглавява парламентарната група, като мен – да заповяда,  ще му отстъпя мястото си, а аз мога да отида на неговото, защото съм сигурен, че ще се справя по-добре.

Нека всеки да си гледа работата. Ако той иска да се появява непрекъснато по телевизиите да менторства, да  командва  какво трябва да се случва навсякъде, а това изобщо  не е правилно”.

Сидеров бе категоричен, че е време двамата вицепремиери от ОП  да се борят за общите си цели и изпълнение на предизборната програма, за доходите  на българина, за изправянето на икономиката и бизнеса и вдигането на минималната пенсия до прага на бедността – 321 лв.

Вчера той призна, че депутатите не работят в парламентарната зала, че разчистват лични сметки и обвини Цветанов в комунистически прийоми за налагане на дневен ред и саморазправа.

Той намекна и че патриотите не работят добре с ГЕРБ, нито пък се разбират помежду си. И заяви, че на следващите избори няма да се явят заедно.

Същите думи, но отправени към ГЕРБ изрече за кой ли път снощи Валери Симеонов и за кой ли път каза, че няма диалог с ГЕРБ, последно се чул с Борисов преди два месеца и работата на коалицията куца. Той също заплаши, че патриотите ще се разпаднат, понеже Каракачанов пък имал много медийни изяви и правел така, че да изглежда, че всичко се случва заради ВМРО, като омаловажавал работата на НФСБ. Няма да се явим на избори с тях, закани се Симеонов.

В изказванията на всички замириса на избори и на…раздяла.

Стана ясно, че работят на автопилот, никой не знае какво прави другия, а ГЕРБ пък си провеждат отделна политика, противоречаща на тази на ОП.

Страстите се нажежиха до червено и на всички стана ясно едно. Докато патриотите си мерят…отговорностите и работата и се надпреварват кой какво свършил и се обвиняват един друг в ефир, обединението им се разпада.

Разпаднат ли се ОП, се разпада и управляващата коалиция, която и без това се клати.

Случи ли се това, предстоят нови избори.

Борисов най-после се изплаши и се втурна към парламента да оправя нещата.

Той отиде на крака в стаята на ОП в парламента, привика Симеонов и Сидеров и в момента тече тайна среща в присъствието на неизменния Цветан Цветанов.

Явно ще има заплахи, набиване на канчета и други „коалиционни“ другарски мерки.

От изхода на неочакваната днешна среща, ще зависи и бъдещето на правителството.

/ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ/

Tagged

1 thought on “От последната минута: Сидеров пак в атака! Слагат му намордник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *