От последните минути: Борисов поиска оставката на спортния министър и на…хората на Кремъл

България отблизо

„Първа точна от дневния ред на депутатите бе именно гласуването на вота на недоверие, но той не мина по липса на кворум.

Вътрешният министър Калин Стоянов не трябва да си подава оставката. Спортният министър трябва да си подаде оставката незабавно, защото нагнетяваше напрежението“, това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание (НС).

 

Големият въпрос е не кой министър да си подаде оставката, а защо е токова важно това с петрола„, допълни той.

„Как така заради тоя петрол пусти и тези пари явно са готови да падне правителството, да се съберат с опозиционните уж партии – Възраждане, ИТН и БСП и това да е по-важно от правителството. „Лукойл“ е частна компания, пряко подчинена на Кремъл – това е безспорен факт.

Че са правени нарушения, са правени, това е ясно. Добрев е във Вашингтон и ще разкаже. Големият въпрос е не кой министър да си даде оставката, а защо е толкова важно това“, коментира Борисов.

 

„Преди това трябва Борислав Михайлов да си подаде оставката, незабавно!“, каза Борисов, който още вчера поиска главата му.

„Терзиев, който позволи да се съберат агитките на мирен протест – как така ще събираш враждуващи агитки на мирен протест? Заради един, да не го нарека Борислав Михайлов с най-обидните думи, в София се проля кръв и Терзиев го разреши това нещо. Вследствие на което, тези провокации нямаше как да се подминат.

И най-интересното е, че в 19,30 часа, когато София гори, получавам имейл за среща от кмета на София. Вместо да си гледа града, той ми пише имейл. С останалите не искам да се занимавам с лъжите им“, посочи още Борисов по повод последните събития.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *