Рич от „Дързост и красота“ взриви мрежата: Приятели от ЦРУ ми казаха кога ще свърши пандемията от Ковид-19!

България отблизо

Според Рон Мос цялата история е измислена с политическа цел, а лошите цифри за заразата ще изчезнат след 3 ноември.

В ексклузивна онлайн среща на живо в ефира на родна телевизия, актьорът Рон Мос сензационно обяви кога ще бъде сложен край на световната пандемия от коронавирус.

Той сподели с недомлъвки, че според негови приятели от ЦРУ, цялата история с Ковид-19 е измислена с политическа цел.

„Целта беше да няма избори президентски избори в САЩ“ и допълни, че планът не е успял. „Всичко ще свърши на 3 ноември“, заяви известният с ролята си на Рич Форестър актьор от култовия сериал „Дързост и красота“.

„Това, което чувате и четете по новините, са пълни глупости. Жалкото е, че много хора им вярват.“

Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля на Рич. Когато решава да се оттегли след 25 години участие в продукцията, той поставя изрично условие това да не се случва.

„Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира друг актьор за моята роля, в която съм вложил душа и сърце“. Както всички фенове на сериала вече знаят, тази молба не е била уважена.

През последните 4 месеца актьорът и музикант Рон Мос се занимавам със снимките на филма „Изненадващо пътуване“. В него се разказва за нюйорски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен, съобщава Блиц.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *