От последните минути: ДПС неочаквано поискаха Борисов да уволни Ревизоро, или да се махне цялото правителство!

България отблизо

Истинска политическа буря предизвика изказването на министър Емил Димитров- Ревизоро в парламента, в което той разкри шокиращи данни за ВиК сектора в България и предупреди за задаваща се водна криза и водни бунтове на населението.

 

„Следва да поканите министър-председателя да опровергае казаното от министъра на екологияга и да го освободи – или да дойде да потвърди и да подаде оставка на Министерски съвет“.

 

Този призив към председателя на парламента Цвета Караянчева отправи Мустафа Карадайъ от името на групата на ДПС след изслушването на министър Емил Димитров за водите.

„Г-жо председател, преди малко чухме оценката на министър Емил Димитров към цялостната работа на правителството. След тази ясна и категорична оценка за работата на Министерски съвет от министър, част от това правителство, ние от ДПС считаме, че следва да поканите министър-председателя и той от своя страна или да опровергае казаното от министъра и да предложи неговото освобождаване, или да дойде тук да потвърди казаното и да подаде оставка на целия Министерски съвет“, каза още Карадайъ.

Според него така ще се сложи край на 10-годишното политическо безвремие.

 

„Ние разбрахме, че различните министерства не си комуникират, не си кореспондират. Няма кой да организира работата на Министерски съвет. Това беше оценката на министър Емил Димитров и от наша страна ви призоваваме да поканите премиера“, каза още Карадайъ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *