От последните минути: Кървав ужас във Варна. Убиха младеж в центъра

България отблизо

Разследват убийство в центъра на Варна. Това потвърдиха от полицията по повод намерения труп пред Археологическия музей в града. 

Мъжът е починал от кръвозагуба, съобщиха от полицията.

Касае се за убийство, като по всяка вероятност деянието е извършено с нож, но към момента това не може да бъде категорично потвърдено.

Самоличността на мъжа, който е на видима възраст около 30 години, не е установена.

 

Мястото е  отцепено, около 8.40 часа тази сутрин трупът на убития бе откаран с линейка. На място текат процесуално-следствени действия.

Полицията разпореди служителите на фирмата по чистота да претърсят и предоставят в чували съдържанието на отпадъците от всички кошчета за смет в района, за да се провери дали оръжието на престъплението не е изхвърлено в близост до убийството, съобщава varna24.

В социалните мрежи се тиражира коментар, според който младеж от друг град, който се е канел да пътува, се е оплакал на майка си, че е гонен от 20 човека във Варна.

„Момчето е било с вид на наркоман и сплетени плитки. Отишло в полицията и се оплакало, но не му обърнали внимание. Било с раница и щяло да пътува. Приятелят му го чакал на гарата, защото щели да пътуват, но не се появило и пуснал пост в интернет за издирването му“, гласи част от коментара.

Дали има връзка между двата случая, тепърва ще стане ясно.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *