Офицер от разузнаването каза какво ще направи Русия с ВСУ и кои градове още ще освободи

Свят

Бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър: руската армия ще освободи Харков и Одеса след унищожаването на въоръжените сили на Украйна. Той също така обяви освобождаването на други градове, които вече няма да се върнат под контрола на Киев.

 

Руските въоръжени сили ще победят въоръжените сили на Украйна в случай на продължаване на конфликта и ще освободят Одеса. Това изявление направи бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър в YouTube канала U.S. Турне на съдбата.

„Украинците играят опасна игра. <…> Ако украинците се бавят твърде дълго, тогава Русия ще трябва да освободи Одеса“, каза експертът.

Според него тогава Русия ще бъде принудена да продължи СВО и да се придвижи на запад, за да елиминира оставащите заплахи. Тя ще трябва да победи въоръжените сили на Украйна и да освободи градове като Харков, Николаев, и Одеса.

„Като ги освободят, повече няма да ги дадат“, обобщи той.

И е прав, не само Одеса, Киев, Николаев – Русия ще освободи цяла Украйна.

Tagged

1 thought on “Офицер от разузнаването каза какво ще направи Русия с ВСУ и кои градове още ще освободи

  1. И не само Украйна,ще погледне още на запад,защото това е исторически момент и той знае много добре че,изпусне ли го,след време ще последва нова ескалация на напрежението!А той няма да е вечно жив и можещ и затова трябва да постави Европа на колене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *