Паника в парламента! Депутатите треперят от страх. Има още заразени!

България отблизо

„Вече имаме първи резултати от депутатските проби. Във ВМА има 92 проби. Има две съмнителни“, призна генерал Мутафчийски.

„В другата болница са направени също 92 проби, които са отрицателни. Работата продължава. Днес има и голямо струпване на персонала, който работи в парламента“, каза той.

Има някои от депутати, които са изследвани и във Варна и в Стара Загора, но госпожа Цвета Караянчева ще даде обобщена информация за пробите и резултатите на всички, поясни Мутафчийски.
Изследванията продължават и днес.

Много хора са се струпали  в парламента, добави той, но не им препоръча да стоят с маски и на два метра един от друг.

Медици и журналисти попитаха под сурдинка с какво са по-различни депутатите от другите граждани, та ги тестват поголовно. И то безплатно. Много хора не могат да бъдат диагностицирани, защото липсват тестове. Частни лаборатории дерат по две кожи за тест. Поискани  са пари и на починалите майка и дъщеря в „Пирогов“. А в парламента всичко е безплатно.

Това ли са най-ценните хора в държавата, питат простосмъртните.

Явно да.

И сега за награда за страданията им увеличиха заплатите. Докато хиляди останаха безработни и Томислав Дончев размаха пръст и им обясни, че държавата не може да плаща всичко, за министри и депутати спирачка няма.

Явно трябва да свикваме, че политическият елит си живее царски и за него има всичко.

А народа?

На кого ли му пука за него…

Станислава СЛАВОВА, Istinata.net

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *