Партизанска война срещу Киев: Неизвестни изгарят влакове с военна техника на ВСУ

Свят

Украински партизани изгарят влакове, превозващи военна техника на въоръжените сили на Украйна.

 

Наскоро стана известно за инцидент, станал на една от важните железопътни гари в Кировоградска област на Украйна.

По-конкретно, става дума за станция Знаменка, която се намира в квартал Кропивницки. Според информация, получена от местни източници, пожар е избухнал в локомотивното депо, разположено на гара Знаменка, пишат чуждестранни издания.

В момента на пожара в помещението е имало електрически локомотив, който преди е бил използван за превоз на военна техника. Забележително е, че пожарът е подпален от партизаните.

Служители на депото са правили опити сами да потушат огъня, но без особен успех. Възможността за унищожаване на цялото железопътно оборудване на гарата принуди служителите да предприемат мерки за извеждане на локомотива от депото, където се намирал за ремонт и поддръжка.

Въпреки положените усилия локомотивните съоръжения изгоряха, а електрическият локомотив получи значителни щети. Огънят е обхванал и електроуредите по него. Сега ще бъде невъзможно да се ремонтира повреденото железопътно оборудване на гара Знаменка.

Имаше информация, че пожарът може да е планирана акция срещу оборудването, което киевският режим използва за транспортиране на оръжия, боеприпаси и личен състав на въоръжените сили на Украйна. Палежът може да е бил организиран от кировоградските партизани.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *