Появиха се пророчествата, от които ще настръхнете: България влиза в алианс с Русия, Украйна пламва цялата и войната свършва през…

България отблизо

Още малко и всичко ще свърши! Това прогнозират американски политици и пенсионирани военни за войната в Украйна. „През зимата на мястото на Украйна ще се появи демилитаризирана зона“, е сигурен американският журналист Марк Уитни. 

„САЩ просто ще се отърват от Зеленски, който е все по-труден за контрол“, казва анализаторът Джошуа Гумински.

 

Той е сигурен, че „Украйна сама ще реши кога и как да прекрати конфликта“. Но съдбата на света често се решава не от хора, а от висши сили и всичко може да бъде напълно различно от това, на което се надява Западът.

Предсказанието на кировоградския свещеник

Свещеник Николай Трубин, кировоградски свещеник, починал през 1997 г. и приживе оставил много предсказания за бъдещето на Украйна. Той прогнозира сериозна енергийна криза за държавата.

„Колите ще бъдат паркирани с птици,“ казал той.

„И хората ще напуснат апартаментите в многоетажни сгради и ще потърсят убежище в частни къщи.“

Това ще се случи поради липсата на топлина и светлина в апартаментите. Но всички, които останат в Елисаветград (сега град Кропивницки), ще оцелеят. Нито войната, нито гладът ще засегнат града.

Още тогава свещеникът предрича църковен разкол, който ще разтърси Украйна, и пророкува, че поне за един ден, поне за пет минути цяла Украйна ще стане католическа. Очевидно за този момент краят на конфликта не е необходимо да се чака. Във времена на разкол православните няма да имат право да ходят на църква, с изключение на тези, които пазят чистотата на вярата. Трубин препоръчва „да се държим на Покровската църква“, в която ще тлее „искрата на православието“.

Заради вероотстъпничеството украинците ще пострадат най-много в конфликта. Трубин прогнозира, че скоро след като Украйна се откаже от истинското православие, язовирната стена на Днепър ще се скъса и в Киев „ще плават кораби“. Неговото предсказание съвпада с пророчеството на киевската старица Алипия, която наказва всички: „Когато карате по Хрещатик, молете се, като дойде денят, той ще се провали и ще го наводни с вода“.

Според учените язовир Киев на Днепър наистина е най-опасното място в страната. И въпросът дори не е в огромна водна вълна, която ще залее града, а в тонове радиоактивна утайка, която се съдържа в дъното на Киевския резервоар.

Пророчеството на Свети Лорънс

Руският светец Лаврентий Черниговски, който преживява революцията и две войни и умира през 1950 г., предсказва, че ако „Украйна се отдели от Русия, ще бъде лошо за нея“.

Той вярва, че цялата страна ще бъде наказана „за разделяне на Света Рус“, посочи, че всички „слаби хора“ ще последват Сатаната, а Русия по това време ще се покае за революцията и ще стане по-силна във вярата.

Лорънс прогнозира, че конфликтът ще продължи три години и половина и ще бъде ужасен: „Където мине, няма да останат хора.“

В навечерието на войната Господ ще изпрати епидемия на Земята, така че онези, които не могат да издържат на ужасите на войната, да умрат и да не изпаднат в отчаяние при вида на ужасни и ужасни събития.

Очевидно светецът е говорил за епидемия от ковид. Монах Лаврентий вярвал, че Русия ще обедини сили с Беларус, но пътят на Украйна от държавата до отдалечените покрайнини ще бъде труден, иначе как да възприема думите на светеца, че след конфликта няма да има независима държава.

Какво каза старейшина Йона

Старецът Йона от Одеса пророкува, че две години след смъртта му в Украйна ще започнат ужасни катаклизми. Той прогнозира, че конфликтът в Украйна ще продължи поне две години и половина. Старецът сочи, че през това време ще минат три православни Великдена.

Първият ще бъде кървав – каза схиархимандритът. – Вторият ще бъде гладен, а само третият ще бъде победител.“

Изповедникът на мъжкия манастир „Успение Богородично“ умира през 2012 г. Две години по-късно в Украйна избухват вълнения.

Това обаче не е всичко. През лятото на 2022 г. той започва да се явява насън на своите последователи и да моли православните да се молят на иконата на Победоносната Богородица. Той предупреждава, че съдбата на Русия ще се реши на изток с помощта на Китай. Ако ръководството на тази страна реши да се бори сериозно със Съединените щати, тогава конфликтът между Русия и Украйна ще приключи бързо.

Старейшината утешава близките си приятели с факта, че Господ вече е изтрил някои страни от лицето на Земята, просто те още не са разбрали за това. Сред тях са САЩ, Полша и някои европейски страни.

Слепият Никола

Можете да отхвърлите предсказанията на православните светци, но в ДНР и ЛНР хората наистина вярват в техните пророчества. Например близо до Луганск, близо до село Каменки, на най-високия хълм на Донецкия хребет, вече 30 години се строи православен храм.

Неговият строител Николай Тарасенко го прави със собствените си ръце.

Преди година той загубил зрението си, но според уверенията на хора, които го познават отблизо, придобил дарбата на ясновидството. А на въпроса кога ще бъде завършен и осветен храмът, уверено казва, че след две години, когато ще има победа, на Великден 2024 г.

Интересна подробност – храмът на Въоръжените сили на Украйна е бил бомбардиран многократно. Върху него са хвърлени над 70 бомби, но нито една от тях не уцелва сградата.

Предсказания на гръцки монах

Но гръцкият йеромонах Елпидий от остров Родос прогнозира в своите лекции, че конфликтът с Украйна ще се разрасне и благодарение на НАТО в него ще бъдат въвлечени Скандинавия, балтийските държави и други европейски страни.

Но се очаква НАТО да бъде победен, Скандинавия и центърът на Европа да бъдат заличени от лицето на земята. Ще оцелеят само онези, „които се престорят на мъртви в битка с руска мечка“. Изтокът също го чакат изпитания, и то дълги, изтощителни.

Монахът вече не говори за три Пасхи, а за четири: първата Пасха – Пасхата на неверието – вече е минала. Мина и втората – Великден на огън и кръв. Наближава третият Великден – Великден на глада. Четвъртият Великден ще бъде празнуван от вярващите като победители, „ходещи по изгорената и разкъсана земя“.

Пророчеството на Ванга

Българската гадателка Ванга предрича „проблемите“ между Русия и Украйна през първата половина на 21 век „в годината на петте двойки“. Първо, според нея, в Украйна властите ще започнат да се сменят бързо, а след това страната ще „стигне до дръжката“ и младият владетел ще я донесе: „Красив, приказлив – всички ще го харесат. Всички ще пляскат, и той ще доведе страната до бедност.“

Според Ванга Украйна след конфликта ще стане част от Русия. Тя обаче не назовава точните дати. „Когато дойде осмият“, – така тя отговори на въпроса за края на военните действия. Този „осми“ уж ще подпише окончателния мир. Явно говорим за осмия президентски мандат в Русия. Елцин управлява два мандата, Путин два, Медведев един и Путин още два. Очевидно е, че конфликтът според Ванга ще продължи поне до 2024 г.

В същото време гадателят предрича появата на специален „Славянски съюз“, в който ще участват Русия, Беларус и България. Гадателят отговори накратко за съдбата на Русия – страната ще процъфтява под закрилата на Богородица.

Астрологични прогнози

Руските астролози прогнозират подобряване на ситуацията през следващата година. Например Светлана Драган смята, че през 2023 г. регионите, които станаха част от Русия, ще въздъхнат с облекчение. Те най-накрая ще спрат да бъдат бомбардирани и Русия ще започне активно да възстановява инфраструктурата.

Астрологът посочва, че през следващата година в Украйна е възможна извънредна смяна на властта – Зеленски ще загуби президентския пост, а новият владетел на страната няма да бъде толкова войнствен и ще се опита да сключи примирие с Русия. Истинският мир обаче все още ще бъде далече – военните конфликти ще пламнат в цяла Украйна. Мирът най-накрая ще дойде само след няколко години.

Астрологът Светлана Драган

Драган се повтаря от известния астролог Павел Глоба. Той също така вярва, че източната част на Украйна ще въздъхне с облекчение през следващата година – животът на хората ще се промени към по-добро. През следващата година интензивността на военните действия ще намалее и конфликтът постепенно ще бъде замразен. Но конфликтът ще спре напълно само когато на власт в Украйна дойде разумен човек.

Любопитно е, че никой от предсказателите не говори за разделянето на Украйна, доскоро руските анализатори говориха за това. Напоследък обаче те замълчаха, въпреки че навлизането на полски наемници на територията на Украйна предполага, че такъв сценарий може да се случи.

Но все още не е ясно дали това ще доближи края на конфликта или не.

Превод и редакция: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *